Ο ίδιος ανακοίνωσε τη νέα του θέση μέσω των Social media
Νέος resort manager στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα One and Only Aesthesis στο Αττικό παραλιακό μέτωπο εν όψει και της έναρξης της επερχόμενης θερινής σεζόν 2026 είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Μπριλάκης.
Προηγουμένως, το εν λόγω στέλεχος ήταν για πάνω από 5 χρόνια Manager στην πεντάστερη μονάδα Daios Cove στην Κρήτη.
«Είναι τιμή μου να ξεκινήσω αυτό το επόμενο κεφάλαιο και να συνεισφέρω σε έναν τόσο σημαντικό προορισμό, διαμορφώνοντας εξαιρετικά ταξίδια επισκεπτών και χτίζοντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό μαζί με μια εξαιρετική ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στα Social media, ανακοινώνοντας τη νέα του θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα στέλεχος με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα. Έχει περάσει από σημαντικά brands, διεθνή και εγχώρια, στον ξενοδοχειακό τομέα όπως η Marriott International, η Grecotel και η Kempinski.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τι αλλάζει στη σχέση κράτους – πολίτη: 12 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο νομοσχέδιο
- Καταγγελία Μανιάτη στην ΕΕ για τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ που επέλεξε η ΑΑΔΕ
- Real Consulting: Συμφωνία για την απόκτηση της Open Technology Services
- Η Ουκρανία πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου στρατηγού, υποστηρίζει η FSB
- REAL CONSULTING Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ- Απάντηση σε ερώτημα ΕΚ (Ορθή Επανάληψη)
- ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΕΕΑΠ - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- REAL CONSULTING Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΠΟΞ σε Παπασταύρου: Η μεταστροφή της νομολογίας του ΣτΕ θέτει σε κίνδυνο τις ξενοδοχειακές επενδύσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








