Ο Γκάλαντ επεσήμανε ότι ο εχθρός μας καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της δύναμης
Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ τόνισε: «Εάν καταλήξουμε σε συμφωνία για την επιστροφή των απαχθέντων, αυτό δεν μας υποχρεώνει σε κατάπαυση του πυρός με τη Χεζμπολάχ. Εργαζόμαστε για να μειώσουμε τις δυνατότητες του εχθρού να επιχειρήσει, και αυτό κάνουμε σε όλα τα μέτωπα».
Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ ανακοίνωσε σε μια δήλωση από τα βόρεια σύνορα ότι σκοτώσαμε περίπου 450 μέλη της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο, και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα.
Ο Γκάλαντ επεσήμανε ότι ο εχθρός μας καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της δύναμης, είτε στη Γάζα είτε στον Λίβανο, και πρέπει να συνεχίσουμε τις προετοιμασίες στα βόρεια σύνορα με τον Λίβανο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις