Επεκτείνει την υφιστάμενη συνεργασία που έχει στις λευκές συσκευές και τηλεοράσεις με τη διανομή smartphones, tablets και accessories
Ο Όμιλος Globalsat με παρουσία στον αγορά της τεχνολογίας για περισσότερο από δύο δεκαετίες στην Ελλάδα και η TCL, από τους μεγάλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών στον κόσμο, επεκτείνουν την συνεργασία τους στη διανομή τεχνολογικών προϊόντων στην ελληνική και κυπριακή αγορά.
Σε συνέχεια της συνεργασίας τους, τα τελευταία 2 χρόνια, στις κατηγορίες λευκών συσκευών και τηλεοράσεων, οι δύο εταιρείες την διευρύνουν στις κατηγορίες προϊόντων smartphones,tablets και accessories τα οποία η Globalsat θα διανείμει αποκλειστικά στις δύο χώρες.
Από το 2021, η TCL εξελίσσει σταθερά την τεχνολογία TCL NXTPAPER που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ έξυπνων συσκευών και e-readers, με την εφαρμογή του NXTPAPER στα smartphone TCL, το 2023. To smartphone TCL 40 NXTPAPER, τιμήθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας CES 2024 για κινητές συσκευές.
Η TCL παρουσίασε την τεχνολογία TCL NXTPAPER 3.0 στο πλαίσιο του κορυφαίου event τεχνολογίας, CES 2024. Η τρίτη γενιά της τεχνολογίας TCL NXTPAPER είναι βελτιστοποιημένη για τα ανθρώπινα μάτια, ενισχύοντας την οπτική υγεία. Η τεχνολογία περιλαμβάνει Circularly Polarized Light σε μια οθόνη παρόμοια με χαρτί, ενώ υποστηρίζεται από λογισμικό φροντίδας ματιών.
Η εταιρεία προγραμματίζει την κυκλοφορία γκάμας tablet και smartphones εξοπλισμένων με την τεχνολογία NXTPAPER 3.0 στη διεθνή αγορά το 2024, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του tablet NXTPAPER 14 Pro, του tablet TAB 10 NXTPAPER 5G και των smartphone της σειράς 50.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤτΕ: Ταμειακό πλεόνασμα 1,32 δισ. ευρώ το 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2025
- Citi: “Βουτιά” 25% ο χρυσός το 2026, μέχρι και τα 2.500 δολάρια
- ΤτΕ: Αυξήθηκε κατά 3,5 δισ. ευρώ η αξία των δανείων που κατέχουν οι servicers το α΄τρίμηνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Βαρύ πρόστιμο σχεδόν 400 εκατ. ευρώ από Κομισιόν στην Ελλάδα για παράνομες επιδοτήσεις
- Μέση Ανατολή: Η Κίνα κατηγορεί τον Τραμπ ότι “ρίχνει λάδι στη φωτιά”
- Εθνική: Ανθεκτικές οι ελληνικές ΜμΕ στην διεθνή αβεβαιότητα – Αύξηση 4% στις πωλήσεις το 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 2,6% των επισκεπτών στα μουσεία το Φεβρουάριο
- Πτωτικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις