Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου όπου συζητούνται οι τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους.
Εντός της ημέρας αποστέλλεται η πρόταση της Ελλάδας, βάση της οποίας αποτελεί το κείμενο που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Eurogroup.
Η πρόταση που περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, συζητήθηκε σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτο, Οικονομίας Γ. Σταθάκη και Εξωτερικών Ν. Κοτζιά.
«Φυσικά και θα περάσει, είναι υπό συζήτηση όλα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος, εξερχόμενος της σύσκεψης του κυβερνητικού συμβουλίου, που έχει ολοκληρωθεί, ρωτήθηκε εάν η ελληνική πρόταση θα «περάσει» από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση, όπως ακριβώς έχει περιγραφεί.
Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου προσήλθε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τζ. Ασάνζ: 20ετή κάθειρξη σε επικεφαλής εταιρείας ασφαλείας ο οποίος τον κατασκόπευε
- Λεσκίρ: Η τρίτη υποβάθμιση της Γαλλίας μέσα σε ένα χρόνο αποτελεί έκκληση για σοβαρότητα
- Super League: Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (17:00)
- Υπουργείο Παιδείας: Στο 14,7% το ποσοστό των αναπληρωτών στα σχολεία
- Μέση Ανατολή: Η Χαμάς παρέδωσε τη σορό 75χρονου ομήρου στο Ισραήλ
- ΕΛΑΣ: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε ηλικιωμένους
- Τζιτζικώστας: Τον Νοέμβριο το σύμφωνο συνεργασίας για τον κάθετο άξονα Ελλάδας, Βουλγαρίας Ρουμανίας
- Δακτύλιος: Επιστρέφει από Δευτέρα 20/10 – Πού εφαρμόζεται
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις