Μετά από θητεία σε θέση επικεφαλής στην Τυνησία
Ο Hassene Feki, διευθυντής της Star Assurances στην Τυνησία, θα είναι τελικά ο νέος CEO της ασφαλιστικής εταιρείας Groupama Ελλάδος, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Κάτσιου πριν από μερικες εβδομάδες και την προσωρινή ανάληψη καθηκόντων από τον Γενικό Διευθυντή Laurent Tuiller.
Κατά όσα τονίζονται από την εταιρεία, ο νέος επικεφαλής θα αναλάβει τη θέση αυτή αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ, ηδη, έχει αρχίσει να ενημερώνεται σχετικά.
Υπενθυμίζεται ότι, τριβές των τελευταίων μηνών, με φόντο και τις αλλαγές που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στον κλάδο προκάλεσαν αυτό το συναινετικό επαγγελματικό ”διαζύγιο” της Groupama με τον κ. Κάτσιο μετά από χρόνια πορείας στην εταιρεία σε διάφορες θέσεις.
Ο Χ. Κάτσιος ειχε αναλάβει καθήκοντα CEO το 2016 μετά από επτά χρόνια στην εταιρεία, καθώς είχε έρθει σε αυτή το 2009, ενώ ο κ. Tuiller παραμένει στη θέση του Γενικού Διευθυντή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΥΠΕΝ: Σε δημόσια διαβούλευση δέσμη μέτρων για τα ενεργειακά φτωχά νοικοκυριά
- FT: Πώς το Netflix έκλεψε την Warner Bros από τον Ντέιβιντ Έλισον
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, έκλεισε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Ουκρανία: Πλήγμα από drone στο προστατευτικό κέλυφος του Τσερνόμπιλ
- Κατατέθηκαν στη Βουλή οι συμβάσεις για Εγνατία, αεροδρόμιο στο Καστέλι και Αττική Οδό – Τι προβλέπεται
- Φρανκ Γκέρι: Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο θρυλικός αρχιτέκτονας
- ΗΠΑ: Σημειώθηκε πρόοδος στις συνομιλίες με την Ουκρανία για το σχέδιο τερματισμού του πολέμου
- «Τέλος» από τη Μύκονο ο Έβανς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








