Μετά από θητεία σε θέση επικεφαλής στην Τυνησία
Ο Hassene Feki, διευθυντής της Star Assurances στην Τυνησία, θα είναι τελικά ο νέος CEO της ασφαλιστικής εταιρείας Groupama Ελλάδος, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Κάτσιου πριν από μερικες εβδομάδες και την προσωρινή ανάληψη καθηκόντων από τον Γενικό Διευθυντή Laurent Tuiller.
Κατά όσα τονίζονται από την εταιρεία, ο νέος επικεφαλής θα αναλάβει τη θέση αυτή αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ, ηδη, έχει αρχίσει να ενημερώνεται σχετικά.
Υπενθυμίζεται ότι, τριβές των τελευταίων μηνών, με φόντο και τις αλλαγές που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στον κλάδο προκάλεσαν αυτό το συναινετικό επαγγελματικό ”διαζύγιο” της Groupama με τον κ. Κάτσιο μετά από χρόνια πορείας στην εταιρεία σε διάφορες θέσεις.
Ο Χ. Κάτσιος ειχε αναλάβει καθήκοντα CEO το 2016 μετά από επτά χρόνια στην εταιρεία, καθώς είχε έρθει σε αυτή το 2009, ενώ ο κ. Tuiller παραμένει στη θέση του Γενικού Διευθυντή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Ντίζελ, ντίζελ, ντίζελ»: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να σταματήσει τα πλήγματα στα ρωσικά διυλιστήρια
- Η Tesla στο εδώλιο για καταγγελίες εκτεταμένων φυλετικών διακρίσεων
- Βαρύ πρόστιμο 403 εκατ. ευρώ στην Google για τη διαχείριση των δεδομένων τοποθεσίας
- Η παγκόσμια έλλειψη ντίζελ απειλεί να παραταθεί έως το 2027
- Πιέσεις στη μετοχή της Novo Nordisk παρά τους φιλόδοξους στόχους για τα φάρμακα παχυσαρκίας
- Volkswagen: Στους δρόμους οι εργαζόμενοι, στο «κόκκινο» η μετοχή
- FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Ανακοίνωση Αγοράς Ιδίων Μετοχών
- Τριμερής συμφωνία για την Αρκτική στη σκιά των δηλώσεων Τραμπ περί μόνιμου ελέγχου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








