Μετά από θητεία σε θέση επικεφαλής στην Τυνησία
Ο Hassene Feki, διευθυντής της Star Assurances στην Τυνησία, θα είναι τελικά ο νέος CEO της ασφαλιστικής εταιρείας Groupama Ελλάδος, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Κάτσιου πριν από μερικες εβδομάδες και την προσωρινή ανάληψη καθηκόντων από τον Γενικό Διευθυντή Laurent Tuiller.
Κατά όσα τονίζονται από την εταιρεία, ο νέος επικεφαλής θα αναλάβει τη θέση αυτή αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ, ηδη, έχει αρχίσει να ενημερώνεται σχετικά.
Υπενθυμίζεται ότι, τριβές των τελευταίων μηνών, με φόντο και τις αλλαγές που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στον κλάδο προκάλεσαν αυτό το συναινετικό επαγγελματικό ”διαζύγιο” της Groupama με τον κ. Κάτσιο μετά από χρόνια πορείας στην εταιρεία σε διάφορες θέσεις.
Ο Χ. Κάτσιος ειχε αναλάβει καθήκοντα CEO το 2016 μετά από επτά χρόνια στην εταιρεία, καθώς είχε έρθει σε αυτή το 2009, ενώ ο κ. Tuiller παραμένει στη θέση του Γενικού Διευθυντή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τέλος στο deal των 4,2 δισ. δολαρίων: Η FIFA εγκαταλείπει την πώληση του Μουντιάλ
- Στενά του Ορμούζ: Οι νέες διαδρομές που αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη
- Πού έχει φωτιά τώρα: Η κατάσταση σε όλα τα πύρινα μέτωπα
- Φωτιά στο Αίγιο: Οι ισχυροί άνεμοι φουντώνουν το πύρινο μέτωπο
- Βοιωτία: Η φωτιά της Ξηρονομής κατευθύνεται προς Δομβραίνα – Μήνυμα από 112
- Μαίνεται η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό, οι φλόγες έφτασαν στον οικισμό
- Σούπερ μάρκετ: €7,2 δισ. ο τζίρος στο εξάμηνο, η ζήτηση οδηγεί την αγορά, αλλά με πιο ήπιο ρυθμό
- Dimand – ΔΕΔΔΗΕ: Mega deal 158,3 εκατ. ευρώ για νέα γραφεία στον Ελαιώνα και ακίνητα στο Περιστέρι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








