Μετά από θητεία σε θέση επικεφαλής στην Τυνησία
Ο Hassene Feki, διευθυντής της Star Assurances στην Τυνησία, θα είναι τελικά ο νέος CEO της ασφαλιστικής εταιρείας Groupama Ελλάδος, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Κάτσιου πριν από μερικες εβδομάδες και την προσωρινή ανάληψη καθηκόντων από τον Γενικό Διευθυντή Laurent Tuiller.
Κατά όσα τονίζονται από την εταιρεία, ο νέος επικεφαλής θα αναλάβει τη θέση αυτή αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ, ηδη, έχει αρχίσει να ενημερώνεται σχετικά.
Υπενθυμίζεται ότι, τριβές των τελευταίων μηνών, με φόντο και τις αλλαγές που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στον κλάδο προκάλεσαν αυτό το συναινετικό επαγγελματικό ”διαζύγιο” της Groupama με τον κ. Κάτσιο μετά από χρόνια πορείας στην εταιρεία σε διάφορες θέσεις.
Ο Χ. Κάτσιος ειχε αναλάβει καθήκοντα CEO το 2016 μετά από επτά χρόνια στην εταιρεία, καθώς είχε έρθει σε αυτή το 2009, ενώ ο κ. Tuiller παραμένει στη θέση του Γενικού Διευθυντή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- 912 σχόλια στο νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών: Ποιες διατάξεις θίγουν και τι προτείνεται
- ΒΙΑΝΕΞ: Νέα επένδυση 5 εκατ. ευρώ σε ερευνητική μονάδα στην Πάτρα
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ιστορικός βαθμός για το Πράσινο Ακρωτήρι, «λευκή» πρεμιέρα για την Ισπανία
- Ακατάσχετη η ενίσχυση για ακουστικά βαρηκοΐας μαθητών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600 μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Ένας νεκρός από την πρώτη, μετά την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν, ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο
- Reuters: Τραμπ και Γαλιμπάφ υπέγραψαν το μνημόνιο για τον τερματισμό του πολέμου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








