Ήταν στην εταιρεία από το 2009
Kινούμενη άμμο εξακολουθεί να θυμίζει η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, τόσο σε ό,τι αφορά πρόσωπα, όσο και σε ιδιοκτησίες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Λίγες ώρες αργότερα, άλλο ένα γεγονός ήρθε να αναστατώσει τον κλάδο, καθώς μετά από πολύχρονη πορεία στην ασφαλιστική εταιρεία γαλλικών συμφερόντων Groupama Ασφαλιστική, έγινε γνωστό ότι αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού παραρτήματος, Χρήστος Κάτσιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τριβές των τελευταίων μηνών, με φόντο και τις αλλαγές που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στον κλάδο προκάλεσαν αυτό το συναινετικό επαγγελματικό ”διαζύγιο”.
Σημειώνεται ότι ο Χ. Κάτσιος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Groupama το 2016, βρισκόμενος, ωστόσο, στην εταιρεία από το 2009 σε άλλες θέσεις. Η διάδοχη κατάσταση, με βάση τα όσα ακούγονται στην αγορά αναμένεται να έρθει στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος διευθυντή κ. Laurent Thuillier, κάτι όμως το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΥΠΕΞ για αμφισβήτηση ΑΟΖ από την Αίγυπτο: Αναμενόμενη αντίδραση γειτονικού κράτους!
- Η Αίγυπτος αμφισβητεί την ελληνική ΑΟΖ από τις 8 Ιουλίου – Το έκρυψε ο Γεραπετρίτης
- HΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε στρατιωτική βάση στη Τζόρτζια – 5 στρατιώτες δέχθηκαν πυροβολισμούς
- Capital: Με ποσοστό 5,06% στην Euronext
- Eυρωπαϊκές αγορές: Τα εταιρικά αποτελέσματα έφεραν κέρδη
- Google: Δίνει 1 δισ. δολάρια για 3ετή εκπαίδευση φοιτητών στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Apple: Δια στόματος Τραμπ η επιπλέον επένδυση100 δισ. δολαρίων για παραγωγή στις ΗΠΑ
- Παπουτσάνης: Διανομή προσωρινού μικτού μερίσματος 0,04 ευρώ ανά μετοχή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις