Ήταν στην εταιρεία από το 2009
Kινούμενη άμμο εξακολουθεί να θυμίζει η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, τόσο σε ό,τι αφορά πρόσωπα, όσο και σε ιδιοκτησίες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Λίγες ώρες αργότερα, άλλο ένα γεγονός ήρθε να αναστατώσει τον κλάδο, καθώς μετά από πολύχρονη πορεία στην ασφαλιστική εταιρεία γαλλικών συμφερόντων Groupama Ασφαλιστική, έγινε γνωστό ότι αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού παραρτήματος, Χρήστος Κάτσιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τριβές των τελευταίων μηνών, με φόντο και τις αλλαγές που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στον κλάδο προκάλεσαν αυτό το συναινετικό επαγγελματικό ”διαζύγιο”.
Σημειώνεται ότι ο Χ. Κάτσιος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Groupama το 2016, βρισκόμενος, ωστόσο, στην εταιρεία από το 2009 σε άλλες θέσεις. Η διάδοχη κατάσταση, με βάση τα όσα ακούγονται στην αγορά αναμένεται να έρθει στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος διευθυντή κ. Laurent Thuillier, κάτι όμως το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άνοδος στη Wall Street μετά την πτώση των τιμών του πετρελαίου
- Μέτρα κατά της «αθέμιτης κερδοφορίας»: Τι λένε οι υπουργοί και τι ισχύει με βάση τις αποφάσεις
- Servicers σε ρόλο εισπράκτορα: Πίεση σε χαμηλόμισθους δανειολήπτες χωρίς δυνατότητα πληρωμής
- Παράταση και για το 2026 απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για πληγείσες από φυσικές καταστροφές περιοχές
- Μητσοτάκης: Σε 15 μέρες οι ανακοινώσεις για τις ενεργοβόρες βιομηχανίες
- Καστελόριζο: Βυθίστηκε σκάφος της Frontex – Ανάμεσα στους τραυματίες η πρέσβειρα της Εσθονίας
- ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 3556/2007
- Attica Group: Ανανέωση στόλου με αγορά τριών νέων πλοίων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








