Ήταν στην εταιρεία από το 2009
Kινούμενη άμμο εξακολουθεί να θυμίζει η ασφαλιστική αγορά στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, τόσο σε ό,τι αφορά πρόσωπα, όσο και σε ιδιοκτησίες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Λίγες ώρες αργότερα, άλλο ένα γεγονός ήρθε να αναστατώσει τον κλάδο, καθώς μετά από πολύχρονη πορεία στην ασφαλιστική εταιρεία γαλλικών συμφερόντων Groupama Ασφαλιστική, έγινε γνωστό ότι αποχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος του ελληνικού παραρτήματος, Χρήστος Κάτσιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τριβές των τελευταίων μηνών, με φόντο και τις αλλαγές που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται στον κλάδο προκάλεσαν αυτό το συναινετικό επαγγελματικό ”διαζύγιο”.
Σημειώνεται ότι ο Χ. Κάτσιος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Groupama το 2016, βρισκόμενος, ωστόσο, στην εταιρεία από το 2009 σε άλλες θέσεις. Η διάδοχη κατάσταση, με βάση τα όσα ακούγονται στην αγορά αναμένεται να έρθει στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος διευθυντή κ. Laurent Thuillier, κάτι όμως το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euroleague: Απαγόρευση εισόδου τριών αγωνιστικών στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο
- Ο Τραμπ εκδικείται την Ευρώπη και αυξάνει τους δασμούς στο 25% σε αυτοκίνητα και φορτηγά
- Ο Τραμπ απορρίπτει την τελευταία πρόταση του Ιράν: «Ζητούν πράγματα που δεν μπορώ να δεχθώ»
- MEDITERRA Α.Ε. - Οικονομική κατάσταση ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑ Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Wall Street: Νέα ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq με ώθηση από Big Tech και εταιρικά κέρδη
- Η Τεχεράνη καταθέτει νέα πρόταση για συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Αντιπυρική περίοδος από 1η Μαΐου: Τι απαγορεύεται, ποια τα πρόστιμα
- Νέο μυστηριώδες άγαλμα του Banksy στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








