Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει μικρότερη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, την ώρα που το ετήσιο πρόγραμμα έχει γεμίσει… ασφυκτικά
Απευθείας πέναλτι, χωρίς την ενδιάμεση παράταση, σε περίπτωση ισοπαλίας στις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Champions League μετά το 2027, φέρεται να είναι η ριζική αλλαγή που σκέφτεται η UEFA!
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε σημερινό του ρεπορτάζ ο «Guardian», με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να οδηγείται σε αυτή την λύση μετά τους αγώνες ρεβάνς.
Ο λόγος, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει μικρότερη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, την ώρα που το ετήσιο πρόγραμμα έχει γεμίσει… ασφυκτικά, με αποτέλεσμα την τεράστια καταπόνησή τους.
Από πλευράς UEFA, πάντως, αυτό που επικοινωνείται είναι πως, για την ώρα, οι συζητήσεις διενεργούνται σε εσωτερικό επίπεδο, χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση προς συζήτηση στην εκτελεστική επιτροπή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απίστευτη ανατροπή για τον Έλον Μασκ: Πώς έχασε εκατοντάδες δισεκατομμύρια
- Έρχεται νέο «χτύπημα» στην αντλία: Δυσοίωνες προβλέψεις για βενζίνη και diesel
- Η πύρινη λαίλαπα άφησε στάχτη και καμένα: Ποια η κατάσταση στα μέτωπα
- Το σχέδιο για τη Γάζα: Πώς θα γίνει ο αφοπλισμός της Χαμάς
- Το σχέδιο Ινφαντίνο που γύρισε μπούμερανγκ: Τι θα γίνει τώρα;
- Καπνός από πυρκαγιά: Τα πρώτα συμπτώματα που δείχνουν ότι πρέπει να ζητήσετε βοήθεια
- Η Ισπανία εκτός Σένγκεν λόγω Θέουτα; Το σενάριο που προκαλεί ερωτήματα
- Θερινές εκπτώσεις χωρίς… αγορές: Το 55% των καταστημάτων έχασε τζίρο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








