Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει μικρότερη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, την ώρα που το ετήσιο πρόγραμμα έχει γεμίσει… ασφυκτικά
Απευθείας πέναλτι, χωρίς την ενδιάμεση παράταση, σε περίπτωση ισοπαλίας στις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Champions League μετά το 2027, φέρεται να είναι η ριζική αλλαγή που σκέφτεται η UEFA!
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε σημερινό του ρεπορτάζ ο «Guardian», με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να οδηγείται σε αυτή την λύση μετά τους αγώνες ρεβάνς.
Ο λόγος, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει μικρότερη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, την ώρα που το ετήσιο πρόγραμμα έχει γεμίσει… ασφυκτικά, με αποτέλεσμα την τεράστια καταπόνησή τους.
Από πλευράς UEFA, πάντως, αυτό που επικοινωνείται είναι πως, για την ώρα, οι συζητήσεις διενεργούνται σε εσωτερικό επίπεδο, χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση προς συζήτηση στην εκτελεστική επιτροπή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέοι πολύνεκροι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας
- Στους δρόμους οι εργαζόμενοι στη γερμανική βιομηχανία μηχανολογικού εξοπλισμού
- Βρετανική υποχώρηση για την κινητικότητα των νέων ενόψει της συνόδου με την ΕΕ
- Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίρα Ματζίαν
- Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές στη Γκράβα
- Στο σκοτάδι τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας μετά τα νέα ρωσικά πλήγματα
- Συμφωνία-σταθμός στον OPEC+ στη “σκιά” του πολέμου με το Ιράν
- Ανοιχτό παράθυρο επαφής από το Κρεμλίνο στον Ζελένσκι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








