Είχε μακρόχρονη πορεία σε παρόμοιες θέσεις σε γνωστές εταιρείες όπως η Eurobank και η Intrum
Θητεία ως marketing director ξεκινά η κ. Έλενα Μπούρδου στον όμιλο ΑΝΤ1, με ευθύνη για το κανάλι ΑΝΤ1, το MAKTV και τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΑΝΤ1+.
Πρόκειται για είδηση την οποία έδωσε η ίδια μέσω των Social media αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι τιμή να είσαι μέρος μιας δύναμης των μέσων ενημέρωσης που έχει διαμορφώσει το τοπίο της τηλεόρασης και των μέσων ενημέρωσης για δεκαετίες και συνεχίζει να καινοτομεί μέσα από τολμηρή αφήγηση, ψηφιακό όραμα και πλατφόρμες αιχμής. Ανυπομονώ να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της επωνυμίας, στην αφοσίωση του κοινού και στο μάρκετινγκ που ξεχωρίζει μαζί με μια εξαιρετική ομάδα».
Η κ. Μπούρδου έχει σπουδάσει σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, ενώ έχει μακρόχρονη πορεία σε παρόμοιες θέσεις σε γνωστές εταιρείες όπως η Eurobank και η Intrum.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επέστρεψαν στα κέρδη – Βουτιά 10,44% από Dassault
- Πέθανε η ιστορικός Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ σε ηλικία 99 ετών
- Ναυτιλία: Η γερμανική Hapag – Lloyd εξαγοράζει την ισραηλινή Zim με 4,2 δισ. δολάρια
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Γαλλία: Εισαγγελική έρευνα σε Nestle και Danone για το ακατάλληλο βρεφικό γάλα
- Δείκτης RCI: Υψηλότεροι μισθοί στην Ελλάδα το β΄εξάμηνο 2025 – Mεγαλύτερη εξουθένωση εργαζομένων
- Ελβετία: Οριακή ανάπτυξη 0,2% στο δ΄ τρίμηνο του 2025
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο απειλεί να διακόψει την συνεργασία του με την εταιρεία AI, Anthropic – Οι λόγοι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








