Είχε μακρόχρονη πορεία σε παρόμοιες θέσεις σε γνωστές εταιρείες όπως η Eurobank και η Intrum
Θητεία ως marketing director ξεκινά η κ. Έλενα Μπούρδου στον όμιλο ΑΝΤ1, με ευθύνη για το κανάλι ΑΝΤ1, το MAKTV και τη διαδικτυακή πλατφόρμα ΑΝΤ1+.
Πρόκειται για είδηση την οποία έδωσε η ίδια μέσω των Social media αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι τιμή να είσαι μέρος μιας δύναμης των μέσων ενημέρωσης που έχει διαμορφώσει το τοπίο της τηλεόρασης και των μέσων ενημέρωσης για δεκαετίες και συνεχίζει να καινοτομεί μέσα από τολμηρή αφήγηση, ψηφιακό όραμα και πλατφόρμες αιχμής. Ανυπομονώ να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της επωνυμίας, στην αφοσίωση του κοινού και στο μάρκετινγκ που ξεχωρίζει μαζί με μια εξαιρετική ομάδα».
Η κ. Μπούρδου έχει σπουδάσει σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, ενώ έχει μακρόχρονη πορεία σε παρόμοιες θέσεις σε γνωστές εταιρείες όπως η Eurobank και η Intrum.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Καποδίστριας»: Καταγγελίες Σμαραγδή για παράγκα, Σόρος και εθνομηδενιστές και το μήνυμα του κοινού
- Το μονόγραμμα της Louis Vuitton γίνεται 130 ετών
- Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία για τον θάνατο 24 ανθρώπων την Πρωτοχρονιά
- Ταραχές στο Ιράν, αναφορές για νεκρούς
- Φινλανδία: Κατάσχεση πλοίου μετά από ύποπτη δολιοφθορά σε υποθαλάσσιο καλώδιο
- Κραν Μοντανά: «Περίπου 40» οι νεκροί από τη φωτιά σε μπαρ την Πρωτοχρονιά
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι ορκίστηκε δήμαρχος Νέας Υόρκης – Συμβολικός ο τόπος ορκωμοασίας
- Πρωτοχρονιά με ευρώ η Βουλγαρία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








