Η Icebreaker ιδρύθηκε το 1995 στη Νέα Ζηλανδία και αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία ένδυσης εξωτερικού χώρου, με περιβαλλοντική συνείδηση
Η είσοδος του διεθνώς αναγνωρισμένου και φιλικού προς το περιβάλλον brand ένδυσης της Icebreaker στην ελληνική αγορά πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2025, με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος στο attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Αθήνα).
Η στρατηγική αυτή επένδυση της VF Hellas έφερε στην Ελλάδα ένα brand που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και πρωτοποριακή σχεδίαση, εμπλουτίζοντας την αγορά με καινοτόμες επιλογές για το κοινό.
Η Icebreaker, ιδρυθείσα το 1995 στη Νέα Ζηλανδία, αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία ένδυσης εξωτερικού χώρου, με περιβαλλοντική συνείδηση. Το μαλλί merino, το βασικό υλικό της Icebreaker, προέρχεται από τη φυλή προβάτων Merino, που ζει στη Νέα Ζηλανδία και είναι 100% φυσικό υλικό, ανανεώσιμο και βιοδιασπώμενο. Παράλληλα, ξεχωρίζει για την εξαιρετική απαλότητά του, τις θερμομονωτικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να παρέχει τη βέλτιστη θερμοκρασία σώματος, ενώ αποδεικνύεται και από επιστημονικές έρευνες ότι βελτιώνει τον ύπνο και μειώνει τις δερματικές αλλεργίες.
Με ισχυρή δέσμευση στη βιωσιμότητα, το 96,14% των ινών της Icebreaker είναι απαλλαγμένες από πλαστικό, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το 2006, η Icebreaker καινοτόμησε, ως η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε γραφικά σχέδια σε μαλλί merino, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα. Είναι αδιαμφησβήτητο ότι οι συλλογές της Ιcebreaker καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, προσφέροντας ενδυματικές επιλογές που συνδυάζουν άνεση και κορυφαία απόδοση, ιδανικές για τους λάτρεις των outdoor activities.

Από αριστερά: Κώστας Πουλής, Country Manager Icebreaker, Ιωάννης Λούκας, Διευθύνων Σύμβουλος VF Hellas, Τάνια Καϋμένου, Marketing Associate VF Hellas, Βαρβάρα Βλάχου, Marketing Associate VF Hellas, Ηλίας Κανάκης, Country Manager The North Face
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η χρυσή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σπάει κάθε ρεκόρ με αξία 300 εκατ. ευρώ
- Φρένο στην ανάπτυξη της Βρετανίας με την πρώτη συρρίκνωση μετά από οκτώ μήνες
- Νέο κύμα αναδιάρθρωσης στην Ubisoft φέρνει λουκέτο σε δύο στούντιο και εκατοντάδες απολύσεις
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Η Εθνική Τράπεζα βράβευσε 12 καινοτόμες ομάδες που ξεχώρισαν στο NBG Business Seeds
- Μουντιάλ για λίγους: Αδεια καθίσματα στη Γκουανταλαχάρα “καρφώνουν” την απληστία της FIFA
- Trastor: Πούλησε τετραώροφο κτήριο γραφείων στο Μαρούσι έναντι 9,9 εκατ. ευρώ
- Ομιλος ΔΕΗ: Οι άνθρωποι της στο επίκεντρο του επενδυτικού πλάνου των 24 δισ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








