Η Jeep στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, μετά το νέο Avenger, παρουσίασε και το πρωτότυπο Jeep Avenger 4×4 Concept. Οπτικά ακολουθεί το σχεδιαστικό στυλ της εταιρείας και φέρει μια σειρά “off-road” χαρακτηριστικών, όπως οι γάντζοι πρόσδεσης, τα φαρδύτερα φτερά και τα ελαστικά με χωμάτινο προσανατολισμό. Τα παραπάνω στοιχεία συνδυάζονται με ακόμα καλύτερη γωνία προσέγγισης (21ο αντί 20ο), γωνίες ράμπας και διαφυγής 20ο και 34ο αντίστοιχα και απόσταση από το έδαφος που υπερβαίνει τα 200 χλστ.
Στο μπροστά μέρος υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία για το αμάξωμα, αλλά και επιπλέον φωτιστικά σώματα. Το καπό έχει δεχθεί ειδική επίστρωση ώστε να εμποδίζει την αντανάκλαση του φωτός, ενώ προστατευτικό φιλμ προστατεύει σχεδόν το σύνολο του αμαξώματος.
Παράλληλα με το Avenger 4×4 Concept παρουσιάζεται και ένα νέο, πρωτότυπο σύστημα πρόσδεσης φορτίου στην οροφή, το οποίο είναι εξαιρετικά ελαφρύ, πρακτικό και ανθεκτικό. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο εντάσσεται στην ήδη 100% εξηλεκτρισμένη γκάμα μοντέλων της Jeep στην Ευρώπη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου – Τα πρόστιμα
- Τέιλορ Σουίφτ: Δώρισε 1 εκατ. δολάρια στον οργανισμό Feeding America
- Ροδόπη: Νεκρό 7χρονο αγόρι έπειτα από φωτιά στο σπίτι του
- Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ: Στην κορυφή του κόσμου, αλλά η παραγωγή μειώνεται όπως και οι εξαγωγές
- Ξεπέρασε τα 75 δολάρια το ασήμι – Νέο ρεκόρ και για τον χρυσό
- Αγρότες: Πραγματοποιούν νέα σύσκεψη για κλιμάκωση και πάνε για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα μπλόκα
- Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε
- Το Ducasse Baccarat στο Παρίσι, το πιο όμορφο εστιατόριο στον κόσμο για το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








