Η Υβόνη Παπαστελάτου αναλαμβάνει από την 1η Μαΐου 2023 τη Γενική Διεύθυνση της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου και της Μονάδας Ειδικής Φροντίδας για την Ελλάδα και την Κύπρο, διαδεχόμενη τον Lionel Picard, ο οποίος αναλαμβάνει νέο επιτελικό ρόλο ως Market Lead Europe Rare Blood Disorders.
_x000D_
Η Υβόνη Παπαστελάτου προσχώρησε στη Sanofi Ελλάδας το 2019, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της Επικεφαλής του τμήματος Business Operations & Support για την Ελλάδα και την Κύπρο. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στη θέση της Επικεφαλής του τμήματος Business Operations & Support για τη Νότια Ευρώπη και ακολούθως στη θέση Transformation Head Central South East Europe & Oncology Franchise Head για την Ελλάδα και την Κύπρο.
_x000D_
Ο Lionel Picard εντάχθηκε στο δυναμικό της Sanofi το 2006, αναλαμβάνοντας έως σήμερα ένα μεγάλο εύρος ρόλων υψηλής ευθύνης σε παγκόσμιο, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο στις Επιχειρησιακές Μονάδες Εμβολίων και Ειδικής Φροντίδας, σε πέντε διαφορετικές χώρες. Από το 2020, ως Γενικός Διευθυντής της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου και ταυτόχρονα Επικεφαλής της Επιχειρησιακής Μονάδας Ειδικής Φροντίδας για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Lionel Picard ήταν υπεύθυνος για την εφαρμογή των επιμέρους σταδίων της πενταετούς εταιρικής αναπτυξιακής στρατηγικής (2020-2025) στον ελληνικό οργανισμό, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση νευραλγικής σημασίας έργων.
_x000D_
Ο Lionel Picard δήλωσε σχετικά: “Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ανήκω σε έναν Οργανισμό, που προσφέρει στους ανθρώπους του τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες και ευκαιρίες. Ολοκληρώνοντας έναν κύκλο τριών ετών στην Ελλάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ελληνική ομάδα για τη συνεργασία, τον δυναμισμό και την αφοσίωσή της και να ευχηθώ στην Υβόνη Παπαστελάτου κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα”.
_x000D_
Από την πλευρά της η Υβόνη Παπαστελάτου δήλωσε: “Διαδεχόμενη τον Lionel Picard, θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στην αναπτυξιακή στρατηγική της Sanofi. Σε συνεργασία με μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπων, είμαι έτοιμη να συμβάλω ουσιαστικά στην επίτευξη του κοινού μας σκοπού, ενισχύοντας το αποτύπωμα της εταιρίας στην Ελλάδα και την Κύπρο”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σ. Θεοδωρόπουλος για πλαφόν: Καλά θα κάνει η πολιτεία να ανακατεύεται λιγότερο, τελικά κάνει κακό σε όλους
- Ανανέωση της συνεργασίας Τράπεζας Πειραιώς – ΕΛΕΠΑΠ για το πρόγραμμα BRAVE IN
- Η κρίση των καυσίμων ωθεί την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού προς την ηλεκτροκίνηση
- Άλμα στο Χρηματιστήριο Αθηνών με δύναμη από αναβάθμιση και πιθανό τέλος πολέμου
- LG Wash Tower: Δώρο ένα σύστημα σιδερώματος Tefal με κάθε αγορά
- Πιθανό τέλος στον πόλεμο με το Ιράν αλλά με αντιφάσεις
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Γκάφα Πιερρακάκη: Η οικονομία έχει αναπτυχθεί με ρυθμό 37% την περίοδο 2019-2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








