Πρόσωπα

Hard Rock International: Ο Eric Martino νέος πρόεδρος του Hard Rock Cafe & Retail Division

O Martino θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των σχεδόν 200 δημοφιλών εστιατορίων της Hard Rock

Την πρόσληψη του Eric Martino, ως νέο Πρόεδρο της εταιρείας των Hard Rock Cafe παγκοσμίως, ανακοίνωσε η Hard Rock International.

O Martino θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των σχεδόν 200 δημοφιλών εστιατορίων της Hard Rock, καθώς και των καταστημάτων Λιανικής Πώλησης της εταιρείας παγκοσμίως.

Ο Eric Martino αναφέρεται στον Jim Allen, Πρόεδρο της Hard Rock International και CEO της Seminole Gaming.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Eric, του οποίου η αξιόλογη πορεία και εμπειρία χρόνων στο marketing, στις επιχειρήσεις και στην γαστρονομία θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας» δήλωσε ο Jim Allen.

Ο Martino με σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας σε ρόλους ιδιοκτησίας και διαχείρισης στον κλάδο της φιλοξενίας, εντάσσεται στη Hard Rock έχοντας τελειοποιήσει τις δεξιότητές του στην τέχνη της μαγειρικής, αλλά και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Προέδρου στη MINA Group – εταιρία διαχείρισης εστιατορίων του σεφ Michael Mina – όπου ηγούνταν των ομάδων διαχείρισης marketing και τμήμα τροφίμων & ποτών που εξυπηρετούσαν, υποστήριζαν και διαχειρίζονταν περισσότερα από τριάντα διαφορετικά concepts εστιατορίων. Ο Martino στο παρελθόν εργάστηκε ως COO στην José Andrés Group, επιβλέποντας ένα τεράστιο portfolio ως επικεφαλής των επιχειρήσεων σε εννέα διεθνείς αγορές. Επιπλέον, σε αντίστοιχη θέση COO για την MStreet Entertainment Group, ο Eric Martino ηγήθηκε των ομάδων διαχείρισης των πολυκονσεπτικών εστιατορίων υψηλής ζήτησης, των ομάδων επαγγελματικής ανάπτυξης και διοίκησης των καταστημάτων εντός και των ομάδων εφαρμογής βελτιωμένων συστημάτων για την αύξηση των πωλήσεων και των κερδών. To 2022 ιδρύει την Culture Hospitality Group, εταιρεία συμβουλευτικής, καθοδήγησης και recruiting, με τον Martino να δραστηριοποιείται σήμερα ως CEO παρέχοντας εκτελεστική καθοδήγηση και επιχειρησιακή υποστήριξη σε επαγγελματίες του κλάδου φιλοξενίας.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στη Hard Rock, μια τόσο εμβληματική εταιρία που βρίσκεται πάντα πρώτη στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών, φαγητού, αγορών και ψυχαγωγίας,» δήλωσε ο Martino. «Ανυπομονώ να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου για να καλλιεργήσω μια ακόμα πιο ισχυρή ατμόσφαιρα στο Hard Rock με λαχταριστό φαγητό και στρατηγικές συνεργασίες για τα εκατομμύρια των επισκεπτών μας παγκοσμίως».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu