Η ολλανδική ζυθοποιία ανέφερε πτώση 0,4% στον όγκο πωλήσεων κατά το δεύτερο τρίμηνο, χειρότερη από τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Η Heineken ανακοίνωσε μείωση στις πωλήσεις μπύρας της κατά το β’ τρίμηνο του έτους. Βασική αιτία στάθηκαν οι διαμάχες της εταιρείας με λιανικούς εμπόρους σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι οποίες επηρέασαν αρνητικά τον όγκο των πωλήσεων.
Οι εν λόγω διαφωνίες περιόρισαν την ικανότητα της Heineken να εκμεταλλευτεί πλήρως την αυξημένη ζήτηση που συνήθως παρατηρείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη και με τον φετινό καύσωνα.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η ολλανδική ζυθοποιία ανέφερε πτώση 0,4% στον όγκο πωλήσεων κατά το δεύτερο τρίμηνο, χειρότερη από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ο κύριος παράγοντας ήταν η Δυτική Ευρώπη, όπου η Heineken ήρθε αντιμέτωπη με ομάδες λιανεμπόρων όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις τιμών, οι οποίες διήρκεσαν περισσότερο από ό,τι είχε προβλέψει η εταιρεία.
Οι παρατεταμένες διαπραγματεύσεις στη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ισπανία αποτέλεσαν χτύπημα για τις πωλήσεις, ανέφερε η Heineken. Η εταιρεία διατήρησε ωστόσο τις προβλέψεις για λειτουργικά κέρδη μεταξύ 4-8% για ολόκληρη τη χρονιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
- Διαπίστωση της κατ’ αρχήν πλήρωσης των προϋποθέσεων εισαγωγής και εισαγωγή των ομολογιών της PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
- Αστυνομική επιχείρηση στην αποθήκη γνωστού ιδιοκτήτη γκαλερί στο Κολωνάκι (video)
- Η Κίνα: Έκκληση για τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Ερντογάν: «Η τρομοκρατία του Νετανιάχου συνεχίζει να απειλεί την περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη»
- To Γαλλικό Ναυτικό κατέλαβε δεξαμενόπλοιο του ρωσικού «σκιώδους στόλου»
- Επίθεση Τραμπ στις χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ: «Είστε δειλοί, θα το θυμόμαστε»
- Hellenic Train: Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








