Ο Οικονομικός Διευθυντής Eric du Halgouet επεσήμανε ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή στις παγκόσμιες τάσεις στις αρχές του 4ου τριμήνου
Οι πωλήσεις της Hermes αυξήθηκαν χάρη στη μεγάλη ζήτηση για τις ακριβές τσάντες της, αποτελώντας την εξαίρεση στην αγορά των πολυτελών προϊόντων. Οι πωλήσεις του τρίτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 11,3% σε σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία.
Η γαλλική εταιρεία έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους καταναλωτές ενώ διαθέτει μεγάλες λίστες αναμονής για τις κορυφαίες τσάντες της.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Οικονομικός Διευθυντής Eric du Halgouet επεσήμανε ότι δεν βλέπει καμία αλλαγή στις παγκόσμιες τάσεις στις αρχές του 4ου τριμήνου.
Οι πωλήσεις της Hermes στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ υπερέβησαν όλες τις εκτιμήσεις το τρίμηνο, ενώ η σε Ασία – Ειρηνικό και Κίνα αυξήθηκαν 1%, κάτω από τις προσδοκίες για 2,3%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΤΑ: Τα πρώτα 11 υποκαταστήματα που κλείνουν οριστικά
- Διεθνής Αμνηστία: Στην 56η θέση ανάμεσα σε 182 χώρες η Ελλάδα σε θέματα διαφθοράς το 2025
- ΗΠΑ: Απογοητευτική η εορταστική περίοδος, στάσιμες οι λιανικές πωλήσεις τον Δεκέμβριο
- Κτηνοτρόφοι μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Αν δεν λυθούν τα προβλήματά μας η οικονομία θα είναι σε κίνδυνο»
- «Γερασμένα» τα κτήρια στην Ελλάδα, με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στα όρια τους
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Παρέμβαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Πειραιά
- Alphabet: Σχεδιάζει τo πρώτο 100ετές ομόλογο στερλίνας
- VIDAVO Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








