Η εταιρεία κατασκευής τσαντών πολυτελείας Hermès ανέφερε αύξηση πωλήσεων ελαφρώς χαμηλότερη από τις προσδοκίες, με την μετοχή της να υποχωρεί την Παρασκευή.
_x000D_
Ο γαλλικός όμιλος πολυτελείας ανέφερε αύξηση πωλήσεων 11% το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Αυτό ήταν χαμηλότερο από τις προσδοκίες λόγω των περιορισμών της δικής του παραγωγής, οι οποίες όμως χαρακτηρίστηκαν αναμενόμενες.
_x000D_
Οι μετοχές υποχώρησαν σχεδόν 5%στις πρωινές συναλλαγές της Παρασκευής. Οι μετοχές υποχώρησαν 10% συγκριτικά με τον περασμένο μήνα και διαπραγματεύονταν στη χαμηλότερη τιμή τους σε περισσότερους από οκτώ μήνες.
_x000D_
Ο όμιλος ανέφερε έσοδα ύψους 9 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 42% σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες.
_x000D_
Παρέχοντας μια μεσοπρόθεσμη προοπτική, ο όμιλος είπε ότι «παρά τις οικονομικές, γεωπολιτικές και νομισματικές αβεβαιότητες σε όλο τον κόσμο», δεσμεύεται στον «φιλόδοξο στόχο της για αύξηση εσόδων σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες».
_x000D_
Ο Axel Dumas, εκτελεστικός πρόεδρος της Hermès, δήλωσε: «Ευχαριστώ πάνω από όλα το πάθος και την ποιότητα της δουλειάς των ομάδων μας, γιατί μαζί κάναμε το 2021 μια εξαιρετική χρονιά. Η άφθονη δημιουργικότητα, η μοναδική τεχνογνωσία και η ποιότητα των υλικών έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη των δεκαέξι τομέων μας. Η Hermès είναι πολύ αφοσιωμένη στον ρόλο της ως αφοσιωμένη και υπεύθυνη εταιρεία και συνεχίζει τις δεσμεύσεις της για τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε όλο τον κόσμο και την περιφερειακή αναγέννηση στη Γαλλία ενισχύοντας παράλληλα τους φιλόδοξους περιβαλλοντικούς της στόχους».
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παπασταύρου: Εθνικού χαρακτήρα οι ενεργειακές συμφωνίες
- Πληρωμές ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: €1,2 δισ. από 22 έως 24 Δεκεμβρίου
- Υπόθεση Επστάιν: Τα πρόσωπα της νέας σειράς φωτό – Ο Άντριου ξαπλωμένος στην αγκαλιά γυναικών
- Κλοπή πολυτελών σερβίτσιων στο Ελιζέ
- Συνεργασία ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την ισραηλινή Zielinski & Rozen
- Ανατροπή και «πράσινο φως» στο πακέτο αμοιβών του Μασκ του 2018 στην Tesla
- Πολιτικό αδιέξοδο πάλι στη Γαλλία
- Κλιμάκωση επιθέσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








