Προσφέρει στους ενοικιαστές ηλεκτρικών οχημάτων την ευκαιρία να αγοράσουν τα αυτοκίνητα που νοικιάζουν
Σε μια αξιοσημείωτη κίνηση, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz απευθύνεται στους ενοικιαστές ηλεκτρικών οχημάτων με ελκυστικές προσφορές αγοράς των ενοικιαζόμενων οχημάτων τους. Όπως αναφέρει το The Verge, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράσουν τα ηλεκτρικά οχήματα που έχουν ήδη νοικιάσει σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές στο Reddit, ένας ενοικιαστής Tesla Model 3 του 2023 έλαβε προσφορά αγοράς στα $17.913, παρά το γεγονός ότι το όχημα είχε μόλις 30.000 μίλια στο οδόμετρο. Παράλληλα, άλλος ενοικιαστής έλαβε προσφορά για ένα Chevrolet Bolt του 2023 στα $18.442, ενώ για ένα Polestar 2 η τιμή διαμορφώθηκε στα $28.500.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της Hertz, Jamie Line, επιβεβαίωσε στο The Verge ότι η στρατηγική αυτή δεν είναι καινούργια. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “Συνδέοντας τους πελάτες ενοικίασης που έχουν εγγραφεί στα email μας με τα κανάλια πωλήσεών μας, όχι μόνο αυξάνουμε την ενημέρωση για το γεγονός ότι πουλάμε αυτοκίνητα, αλλά προσφέρουμε και μια μοναδική ευκαιρία σε όποιον ενδιαφέρεται για το ίδιο μοντέλο που έχει νοικιάσει.”
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μεταχειρισμένα οχήματα συνοδεύονται από περιορισμένη εγγύηση κινητήρα 12 μηνών ή 12.000 μιλίων, ενώ παρέχεται και δυνατότητα επιστροφής εντός 7 ημερών.
Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την απόφαση της Hertz το προηγούμενο έτος να περιορίσει τα φιλόδοξα σχέδιά της για εξηλεκτρισμό του στόλου της, λόγω χαμηλής ζήτησης από τους πελάτες και δυσκολιών στην επισκευή ορισμένων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του Tesla Model 3. Επιπλέον, τον Φεβρουάριο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να αγοράζει οχήματα Polestar 2 και θα διαθέσει προς πώληση 30.000 Tesla από τον στόλο ενοικίασής της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις