Έρχονται συστάσεις και πρόστιμα
Στοπ στην αναρχία που επικρατεί στο ”παρκάρισμα” των ηλεκτρικών πατινιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης επιχειρεί να βάλει ο Δήμος.
Για το λόγο αυτό, τις προηγούμενες ημέρες, απεστάλησαν επιστολές προς όλες τις εταιρείες εκμίσθωσης ηλεκτρικών πατινιών στην πόλη για οριοθετημένους χώρους στους οποίους θα τοποθετούνται τα ηλεκτρικά πατίνια.
Σύμφωνα με όσα τονίζονται στην επιστολή, με στόχο την αποτροπή φαινομένων αυθαιρεσίας που έχουν παρατηρηθεί, ηλεκτρικά πατίνια που θα αφήνονται εκτός των προβλεπόμενων θέσεων στάθμευσης θα κατάσχονται και θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα στις εταιρείες, μετά και την έναρξη εφαρμογής του νέου ΚΟΚ, από τις 13 Σεπτεμβρίου.
“Ο κύβος ερρίφθη. Είναι δέσμευσή μας να βάλουμε τέλος στα φαινόμενα κατάληψης του δημόσιου χώρου από ηλεκτρικά πατίνια που αφήνονται παρατημένα παντού. Με την εφαρμογή της νέας Κανονιστικής και του νέου ΚΟΚ μπαίνουν κανόνες που οφείλουν να γίνουν σεβαστοί. Εάν διαπιστωθεί πως κάποιοι επιμένουν να παρανομούν, θα προχωρήσουμε σε συνολική επαναξιολόγηση της στάσης μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της πόλης Στέλιος Αγγελούδης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φορτίο κοκαϊνης: Στην Εισαγγελία Πειραιά ο “Έλληνας Εσκομπάρ” και οι 4 συλληφθέντες (Βίντεο)
- Dell: Aυξάνει έως 30% τις τιμές σε εταιρικά laptops και desktops από 17 Δεκεμβρίου
- Πιλοτική 24ωρη λειτουργία Μετρό στη Θεσσαλονίκη Σάββατο 20 και 27 Δεκεμβρίου
- PayPal: Κατέθεσε αίτηση για τραπεζική άδεια στις ΗΠΑ
- Παράταση έως 25/2/2026 οι δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
- Μαρία Καρυστιανού: «Πρέπει να έχουμε κάτι να ψηφίσουμε, μια εναλλακτική»
- Μητσοτάκης: Νέα μέτρα για το στεγαστικό με μία πρωτοβουλία – έκπληξη
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας η Γραμμή 3 από Χολαργό μέχρι Αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








