Οι δασμοί των ΗΠΑ και οι απομειώσεις των ηλεκτρικών οχημάτων ωθούν την αυτοκινητοβιομηχανία σε ζημίες Απριλίου-Δεκεμβρίου
Η Honda Motor ανακοίνωσε σήμερα ότι τα λειτουργικά κέρδη του τρίτου τριμήνου μειώθηκαν κατά 61,4%, σηματοδοτώντας την τέταρτη συνεχόμενη ετήσια πτώση, καθώς οι εισαγωγικοί δασμοί των ΗΠΑ και η εξασθένηση της ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα επηρέασαν τα αποτελέσματα.
Η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας μετά την Toyota Motor ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη 153,4 δισεκατομμυρίων γιεν (987,07 εκατομμύρια δολάρια) για την περίοδο, χαμηλότερα από τη μέση πρόβλεψη των 174,5 δισεκατομμυρίων γιεν από εννέα αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της LSEG, αναφέρει το Reuters.
Πτώση στα 9μηνα αποτελέσματα της Honda Motor. Υποστηρίζει τα κέρδη του οικονομικού έτους, αυξάνει την πρόβλεψη για τα έσοδα από πωλήσεις.
Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda Motor ανακοίνωσε χαμηλότερα κέρδη κατά τους πρώτους εννέα μήνες του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Μαρτίου 2025, με χαμηλά έσοδα από πωλήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία διατήρησε την πρόβλεψη για τα κέρδη ολόκληρου του έτους και αύξησε την πρόβλεψη για τα έσοδα από πωλήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δεκαπενταύγουστος: Η Ελλάδα τιμά την Παναγία
- Σφοδρές αντιδράσεις για τις διακοπές Μακρόν ενώ η χώρα δοκιμάζεται από πυρκαγιές
- Σεισμός 7,7 Ρίχτερ χτύπησε την Ινδονησία: Νεκροί, ζημιές και χιλιάδες κάτοικοι άστεγοι
- Υπολογιστική ισχύς: Το νέο «πετρέλαιο», που θέλει να ελέγξει η Wall Street
- Ευτυχώς που υπάρχει ο Άδωνις και οι καβγάδες στο Χ αποκτούν ομηρικό κύρος
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Φωτιά σε δύσβατη περιοχή της Κω – Πηγαίνουν δυνάμεις από Ρόδο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








