Επιχειρήσεις

HP Hellas: Παρουσίαση προϊόντων και εφαρμογών στην Πάτρα

Σε συνεργασία με τους επίσημους διανομείς της

Η ΗΡ Hellas σε συνεργασία με τους επίσημους διανομείς της Ιάσων Πληροφορική, Info Quest Technologies, Logicom και Westnet διοργάνωσαν το 4ο HP Technology Roadshow 2023 την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στελέχη της HP σε μία συζήτηση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής, αλλά και να μάθουν περισσότερα για τις προκλήσεις που αυτές οι εξελίξεις φέρνουν στο προσκήνιο. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα, οι λύσεις και οι υπηρεσίες της εταιρείας και πως αυτά προσφέρουν μια καλύτερη ζωή και εργασία για όλους από οπουδήποτε.

Ο κος Αλέξανδρος Κινινής, Country Channel Manager, της HP Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Οι συνεργάτες μας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην HP και χαίρομαι που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της 4ης στάσης του TechnologyRoadshow στην Πάτρα, μπορέσαμε να συζητήσουμε τα νέα της αγοράς και να ανταλλάξουμε απόψεις. Στην HP έχουμε πλήρη συνείδηση ότι οι ρυθμοί των αλλαγών εξακολουθούν να επιταχύνονται και εμείς συνεχίζουμε να χτίζουμε με υπευθυνότητα τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Η συμμετοχή και τα θετικά σχόλια των συνεργατών μας, μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας εμπνέουν να διοργανώσουμε τις επόμενες εκδηλώσεις μας.»

Με το πέρας της συζήτησης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με προϊόντα της HP, που τους έδιναν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες τις λύσεις τεχνολογίας της εταιρείας.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu