Η διανομή θα ξεκινήσει από το πρώτο τρίμηνο του 2025
Η Hyundai θα προσφέρει δωρεάν προσαρμογείς CCS σε Tesla NACS στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων της, ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο του 2025.
Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στα οχήματα όπως τα Ioniq 5 και Ioniq 6 να συνδέονται σε περισσότερους από 20.000 σταθμούς φόρτισης Tesla Supercharger.
Η προσφορά αφορά τους πελάτες που έχουν αγοράσει ή μισθώσει τα ηλεκτρικά οχήματα Hyundai έως και τις 31 Ιανουαρίου 2025. Στα επιλέξιμα μοντέλα περιλαμβάνονται τα Kona Electric, Ioniq hatchback, Ioniq 5 και Ioniq 6 του 2024 και παλαιότερα, καθώς και τα μοντέλα του 2025 Ioniq 6, Ioniq 5 N, Kona Electric και τα ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας Genesis.
Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να αιτηθούν τον δωρεάν προσαρμογέα μέσω της ιστοσελίδας My Hyundai. Η Kia, που ανήκει στον ίδιο όμιλο με τη Hyundai, έχει επίσης ανακοινώσει παρόμοια πρωτοβουλία για τους δικούς της πελάτες, με έναρξη στις αρχές του 2025.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μοντέλο Ioniq 5 του 2025, το οποίο θα διαθέτει εργοστασιακά θύρα Tesla, θα έχει άμεση πρόσβαση στους σταθμούς Supercharger μόλις παραδοθεί στους πελάτες. Η Tesla επιβεβαίωσε μέσω της πλατφόρμας X ότι έχει ήδη ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων με θύρα CCS θα πρέπει να περιμένουν τους εγκεκριμένους προσαρμογείς της Hyundai για να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης της Tesla. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής για την επέκταση του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΕΡΝΑ: Στο 87,7% η κατασκευή του αυτοκινητόδρομους Ε65
- Έκλεισαν οι πύλες του Πολυτεχνείου – Δρακόντεια μέτρα στην Αθήνα για την πορεία (βίντεο)
- Ορμπαν: Η υποστήριξη της ΕΕ προς το Κίεβο είναι τρέλα
- Ελβετοί για εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ: «Δεν έχουμε πουλήσει την ψυχή μας στον διάβολο»
- Μπέζος: Επενδύει σε εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης προσελκύοντας κεφάλαια 6,2 δισ. δολάρια
- Άντριους Κουμπίλιους (Επίτροπος Άμυνας ΕΕ): Η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ «μέσα στα επόμενα 2 έως 4 χρόνια»
- Συνεχίζονται οι έλεγχοι στις πληγείσες περιοχές από την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας (18/11)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









