To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε χθες την εταιρεία Costamare Participations Plc με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου, του πρώτου ομολόγου ποντοπόρου ναυτιλίας στο Χρηματιστήριο. Συνολικά αντλήθηκαν 100.000.000 ευρώ. Το εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Γρηγόρης Ζήκος, χτύπησε το παραδοσιακό καμπανάκι κηρύσσοντας την έναρξη της συνεδρίασης.
_x000D_
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία διάθεσης της έκδοσης, ευχαρίστησε την Costamare Participations Plc για το ιστορικό βήμα εισαγωγής του πρώτου ομολόγου από τον κλάδο της ναυτιλίας και συνεχάρη τους ανάδοχους για τη συμβολή τους στο εγχείρημα.
_x000D_
«Eυελπιστούμε αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει την αφετηρία και για επόμενες εκδόσεις και εισαγωγές ναυτιλιακών εταιρειών στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά ώστε να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας στην αναβάθμιση της ελληνικής κεφαλαιαγοράς», τόνισε από την πλευρά του το εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Costamare Participations Plc Γρηγόρης Ζήκος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τόπε και τόκανε: Η Εθνική με μεγάλη ψυχή πήρε το χάλκινο στο Eurobasket
- Μυλωνάκης για δημοσίευμα»: Καμία Εισαγγελία δεν είναι στην «πόρτα» μου
- Γεραπετρίτης: Άμεσα η έναρξη συζητήσεων για οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών με Λιβύη
- Θρήνος στο παγκόσμιο μποξ: Ο Ρίκι Χάτον πέθανε σε ηλικία 46 ετών
- Αυστραλία: Επενδύει 6,8 δισ. δολάρια για εκσυγχρονισμό του ναυπηγείου Χέντερσον
- UBS: Επαφές με Aμερικανούς αξιωματούχους για συγχωνεύσεις και επενδύσεις στις ΗΠΑ
- ΠΟΜΙΔΑ: Τι αλλάζει στα ενοίκια από το 2026 – Αναλυτικές οδηγίες προς εκμισθωτές
- Σε πλήρη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Ε65 την άνοιξη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις