Η Δανία θα στείλει ξένους φυλακισμένους στο Κόσοβο, μετά την υπογραφή συμφωνίας με τη βαλκανική χώρα για την ενοικίαση κελιών για 300 φυλακισμένους που θα απελαθούν μετά την ολοκλήρωση των ποινών τους.
Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η συμφωνία που υπογράφηκε ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Πρίστινα προβλέπει ότι ξένοι κρατούμενοι θα εκτίουν τις ποινές τους στη φυλακή Τζιλάν στο νοτιοανατολικό Κόσοβο.
Ο Νικ Χάεκεραπ, υπουργός Δικαιοσύνης της Δανίας, δήλωσε «περήφανος και χαρούμενος» που υπογράφει την «πρωτοποριακή συμφωνία», η οποία θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση των φυλακών της Δανίας.
«Η Δανία στέλνει επίσης ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους ξένους που έχει αποφασιστεί να απελαθούν: το μέλλον σας δεν βρίσκεται στη Δανία και ως εκ τούτου δεν θα εκτίσετε εδώ την ποινή σας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ
- Η Anthropic αποκάλυψε το Claude Opus 5.5 – Έμφαση σε απόδοση και χαμηλότερο κόστος
- Ερντογάν στον ΟΗΕ: Ζήτησε μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας και αναγνώριση της Παλαιστίνης
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2026
- Ευρωαγορές: Οριακή άνοδος με το βλέμμα στο πετρέλαιο
- Υπογράφηκε η συμφωνία ΗΠΑ, Δανίας και Γροιλανδίας για νέες αμερικανικές βάσεις
- Παπαδοπούλου: Σε τρίτη εταιρεία ανήκει το βυτιοφόρο που ερευνάται για απόρριψη αποβλήτων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








