Η Deloitte ξεπέρασε την PwC για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, με την αξία του εμπορικού της σήματος να αυξάνεται κατά 42% στα 29,7 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με τη φετινή έκθεση της Brand Finance, της σημαντικότερης ανεξάρτητης εταιρείας αξιολόγησης εμπορικών σημάτων παγκοσμίως, η Deloitte κατέχει το μεγαλύτερο σε αξία και ισχυρότερο εμπορικό σήμα στον τομέα της παροχής εμπορικών υπηρεσιών παγκοσμίως. Με ισχυρή παρουσία και στην ελληνική αγορά, η κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία αξιολογήθηκε με 91.24/100 βαθμούς και AAA+, ενώ έχει επανειλημμένα βραβευτεί για τoκαινοτόμο και δυναμικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που προσφέρει.
Το μεγαλύτερο μέρος της αξίας της επωνυμίας της Deloitte προκύπτει από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει, με τα έσοδα να αυξάνονται ταχύτατα σε κάθε μία από τις εξής σημαντικές κατηγορίες: τεχνολογία, στρατηγική και λειτουργίες και ανθρώπινο κεφάλαιο.
Στην εντυπωσιακή άνοδο της εταιρείας συνεισέφεραν στοιχεία όπως το λανσάρισμα της παγκόσμιας καμπάνιας της εταιρείας “MAKE YOUR IMPACT”, η αυξανόμενη ζήτηση για τις ψηφιακές λύσεις και τις δυνατότητες ψηφιακού μετασχηματισμού, στις οποίες εξειδικεύεται, ο καινοτόμος χαρακτήρας της, καθώς και η στόχευσή της στην τεχνολογία. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση εσόδων διαδραματίζουν επίσης οι συμμαχίες και οι προσφορές οικοσυστημάτων μέσω στρατηγικών συνεργασιών με τους ευρέως γνωστούς εταίρους της, Apple, SAP, Salesforce, Amazon και Adobe αλλά και η επένδυση σε πρωτοποριακές νέες τεχνολογίες, όπως blockchain, τεχνητή νοημοσύνη και Internet of Things.
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της έκθεσης της Brand Finance, ο CEO της Deloitte Ελλάδας, κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά «Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς μας για βελτίωση της ολοκληρωμένης εμπειρίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Μας δίνει σημαντική ηθική ικανοποίηση και φυσικά ένα ακόμη κίνητρο να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας και να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία – Επιθέσεις με drone στο Τζαμού
- Κίνα: Βουτιά στις τιμές βιομηχανικών προϊόντων τον Απρίλιο εν μέσω εμπορικού πολέμου
- Φιντάν: Η Τουρκία έτοιμη να επιβλέψει μια πιθανή εκεχειρία στην Ουκρανία
- Εθνική Πινακοθήκη: Ζητά 500.000 ευρώ από τον πρώην βουλευτή της Νίκης για τους βανδαλισμούς
- Πωλείται ξανά για 23,5 εκατ. ευρώ η πρώην «βίλα του Σον Κόνερι» στη γαλλική Ριβιέρα
- ΔΥΠΑ: Πώς και σε ποιους θα καταβληθούν οι τρεις δόσεις της επιχορήγησης 17.000 ευρώ
- Ευρωπαίοι ηγέτες: «Ναι» από Τραμπ για κυρώσεις στη Ρωσία αν ο Πούτιν αρνηθεί την εκεχειρία 30 ημερών
- Πάπας Λέων ΙΔ΄: «Ακολουθούμε τα χνάρια του Φραγκίσκου»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις