Δύο υποκαταστήματα ίδρυσε προσφάτως στα Ιωάννινα και στο Ηράκλειο Κρήτης
Οι δουλειές των ελεγκτικών εταιρειών πάνε καλά και δεν το κρύβουν αφού έχουν μπει σε όλες τους κύκλους της επιχειρηματικής και όχι μόνο ζωής. Ετσι, φαίνεται ότι δημιουργήθηκε η ανάγκη σύστασης υποκαταστημάτων σε πόλεις από ορισμένες εταιρείες. Πρόσφατα η Deloitte Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών προχώρησε στην ίδρυση νέου υποκαταστήματος στην πόλη των Ιωαννίνων (Ηπειρος) και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το υποκατάστημα στην Ήπειρο στεγάζεται στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, εντός του κτιρίου του πάρκου.
Η κύρια έδρα της Deloitte Ελλάδας βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ η εταιρεία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά. Παλαιότερα το 1993 η Deloitte επεκτάθηκε με υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη ενώ τα τελευταία χρόνια (2023) βρίσκεται και στην Πάτρα.

Ο CEO της Deloitte Greece, Δημήτρης Κουτσόπουλος.
Η ίδρυση υποκαταστημάτων στην Κρήτη, στην Ήπειρο αλλά και στην Πάτρα αποτελεί ένδειξη στρατηγικής αποκέντρωσης που ακολουθεί η εταιρεία, επεκτείνοντας τη φυσική της παρουσία πέρα από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Η επιλογή του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για έναν χώρο που φιλοξενεί νεοφυείς επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και δραστηριότητες τεχνολογικής καινοτομίας. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει πρόθεση της Deloitte να ενισχύσει τη συνεργασία της με ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς, ενώ παράλληλα αποκτά πρόσβαση σε ταλέντα από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη τάση των μεγάλων συμβουλευτικών οίκων να προσεγγίσουν την περιφέρεια, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας εκτός των παραδοσιακών οικονομικών κέντρων. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Deloitte έχει υιοθετήσει αντίστοιχες πρακτικές σε άλλες χώρες, αναγνωρίζοντας τη σημασία της περιφερειακής ανάπτυξης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δήμος Αθηναίων: Ανοιξαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 529 σχολικών καθαριστριών
- ΥΠΕΘΑ: Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 25 Ιουλίου
- Σούπερ μάρκετ: Ποια θα είναι ανοικτά την Κυριακή 20/07
- Γεραπετρίτης: Καμία απόκλιση από το πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας
- Συρία: Εκατόμβη νεκρών στη νότια πλευρά από τις συγκρούσεις με 718 νεκρούς σε μια εβδομάδα
- Το αντίο του Πάνου Κωνσταντόπουλου, πρόεδρου του Kaizen Foundation (Stoiximan)
- Αυστραλία: Αρματα μάχης Μ1Α1 Abrams παραδόθηκαν στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις