Η Δήμητρα Μπένου διαθέτει 15ετή εμπειρία στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού
Η Δήμητρα Μπένου ανέλαβε από την 29η Ιανουαρίου 2024 καθήκοντα People & Culture Manager στο εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη (ΣΕΚΑΠ).
Στο νέο της ρόλο ως P&C Manager στη ΣΕΚΑΠ θα διαχειριστεί όλες τις δραστηριότητες P&C του εργοστασίου με σκοπό την επίτευξη βέλτιστων επιχειρησιακών στόχων, και σε συνεργασία με την ομάδα P&C της JTI Hellas θα διασφαλίσει τη συνέπεια στην εφαρμογή των πρακτικών, των πολιτικών και των διαδικασιών της JTI στην Ελλάδα.
Η Δήμητρα Μπένου διαθέτει 15ετή εμπειρία στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Πριν την ένταξή της στην JTI, εργάστηκε ως HR Development & Project Manager στον Όμιλο Vivartia, ως Deputy Human Resources Manager στην Aegean Airlines και Deputy HR Director στην Olympic Air.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου International Human Resource Management και πτυχίου Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Greenwich.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις