«Θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να επιμένουμε λίγο περισσότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής, να συζητήσουμε πιο βαθιά τα πολιτικά ζητήματα, τι εισφέρει η δική του υποψηφιότητα και τι η δική μου», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Είναι εξαιρετικά σημαντική η τεράστια συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγανάκτηση ήδη για την πολιτική που ασκεί κυβέρνηση και αυτό εκφράστηκε με τη συμμετοχή στις κάλπες των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έστειλε μήνυμα ενότητας», είπε η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.
Σχετικά με την συνάντηση στην Βουλή, το πρωί της Τρίτης, ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νίκο Παππά, που ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο, η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που την Κυριακή θα μονομαχήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «επικοινώνησα με τους τρεις συνυποψηφίους μου να τους ευχαριστήσω για τον αγώνα που έδωσαν».
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «Μία προφανής διάθεση ανανεώσεις που υπήρχε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες μορφοποιήθηκε στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ορθώς επισημαίνεται ότι φέρει στοιχεία μιας φρέσκιας παρουσίας και είχε μια αυξημένη καμπάνια στα social media. Θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να επιμένουμε λίγο περισσότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής, να συζητήσουμε πιο βαθιά τα πολιτικά ζητήματα, τι εισφέρει η δική του υποψηφιότητα και τι η δική μου».
Όπως είπε η κ. Αχτσιόγλου, «ζήτησα από τους Γραμματείς του κόμματος να γίνει ένα debate με τον κ. Κασσελάκη. Το ζήτησα από τους γραμματείας για να το ζητήσουν από τον κ. Κασσελάκη και να δούμε. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε να γίνει το debatε, άλλωστε εγώ το ζήτησα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξανά κοντά στα 110 δολάρια το πετρέλαιο
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση επιβατών αλλά πτώση εμπορευμάτων στα ελληνικά λιμάνια το γ’ τρίμηνο 2025
- Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,1526 δολάρια
- Σε 24άωρη πανελλαδική απεργία στις 13 Μαΐου κατεβαίνει η ΑΔΕΔΥ
- Skoda: 2η μάρκα σε πωλήσεις στην Ευρώπη το 2026 με 130.437 ταξινομήσεις
- Συνεχίζεται η διασπορά του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο με 17 συνολικά νοσούντα ζώα
- ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ - Ρυθμιζόμενη Πληροφορία (Κανονισμός ΕΕ 596/2014: Γνωστοποίηση χρηματιστηριακής συναλλαγής)
- Νέα βουτιά της Metlen από μία ανακοίνωση περί καθυστέρησης οικονομικών αποτελεσμάτων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








