Η ΕΚΟ, ως επίσημος Υποστηρικτής όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, αποχαιρέτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών που θα συμμετάσχει στο “EUROBASKET 2017”, με την ευχή να επιστρέψει από τη διοργάνωση με επιτυχίες και νέες διακρίσεις.
Σε μια ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές, Πέμπτη 24 Αυγούστου, στην αίθουσα VIP Lounge του κλειστού γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ, αμέσως μετά την αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ιταλία, η ΕΚΟ ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία στους Έλληνες διεθνείς και στο προπονητικό team της ομάδας!».
«Είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια δίπλα στην Εθνική μας, μια ομάδα την οποία στηρίζουμε και με την οποία ταυτιζόμαστε», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ κος Ρομπέρτο Καραχάννας και συμπλήρωσε: «Σας θυμίζω ότι, ΕΚΟ είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια. Όπως και η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ, έτσι και η ΕΚΟ -μια ελληνική εταιρεία- εκπροσωπεί τη χώρα μας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Καταφέρνει δε, όχι μόνο να αντιμετωπίζει ισάξια τις εταιρείες μεγαθήρια του κλάδου, αλλά και να διεκδικεί καθημερινά την πρωτιά!»
Οι Έλληνες διεθνείς θα αναχωρήσουν για την Φινλανδία, όπου την Πέμπτη 31 Αυγούστου δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στον Α’ Όμιλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, στον οποίο συμμετέχουν, οι εθνικές ομάδες Φινλανδίας, Γαλλίας, Ισλανδίας, Σλοβενίας και Πολωνίας. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ θα περάσουν στους «16» της διοργάνωσης, ενώ όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στην Κωνσταντινούπολη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιά σε δασική έκταση στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης
- CNBC: Γιατί η ισπανική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται και πάει τόσο καλά
- Κλιματική αλλαγή: Οι τουρίστες εγκαταλείπουν το Νότο και πάνε στον Βορρά
- Φωτιά στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας – Κινητοποίηση μεγάλων δυνάμεων της Πυροσβεστικής
- Ευρωπαϊκά ταχυδρομεία: Περιορίζουν ή αναστέλλουν αποστολές δεμάτων προς τις ΗΠΑ λόγω δασμών
- Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα Σάββατο (23/8) στην Αττική και άλλες 30 περιοχές
- Intel: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκτά το 10% – Επεκτείνει τον έλεγχο στον ιδιωτικό τομέα ο Τραμπ
- Σαλβίνι: «Να πάει ο Μακρόν με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις