Το Επιχειρησιακό της Σχέδιο για το 2023, το οποίο αποτελεί τμήμα του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2022-2027, ανακοίνωσε χθες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Το Σχέδιο αυτό περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- την υλοποίηση επενδύσεων για την αποτελεσματικότερη εποπτεία της αγοράς και την καλύτερη λειτουργία της ίδιας της ΕΚ, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ.
Μέσω του ΕΣΠΑ, θα «τρέξει» ο στόχος για ανάπτυξη ολοκληρωμένου επιχειρησιακού μοντέλου παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού της ίδιας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Το 2023 περιλαμβάνει και σειρά άλλων στόχων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και μια σειρά κινήσεων για την ενίσχυση του θεσμού του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ποινή φυλάκισης στον Κάρλο Αντσελότι για φοροδιαφυγή
- Μαίνεται η φωτιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού
- Apple, T-Μobile και SpaceX συνεργάζονται για να φέρουν το Starlink στα iPhone
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φερόμενα «Ελληνικά Τελωνεία»
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δεν επικρατούν συνθήκες αποτελεσματικού ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών
- Jumbo: +8% οι πωλήσεις στο εξάμηνο, αλλά και κόπωση λόγω Μέσης Ανατολής
- Τι απάντησε ο Πιερρακάκης για εμπλοκή του σε ψηφιακά έργα
- Καίγεται δάσος στο Ασπροχώρι Ωρωπού – Εκτροπή κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις