Η Eurolife FFH ανακοίνωσε ότι είναι για δεύτερη φορά ο Founding Sponsor στο μεγάλο συνέδριο που διοργανώνει το Economist για το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα, σε συνεργασία με τη HOPEgenesis..
_x000D_
Η Eurolife FFH, η HOPEgenesis και το Economist ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2019, στο πρώτο συνέδριο για την υπογεννητικότητα, ενώ έχουν δεσμευθεί κάθε δύο χρόνια να συναντιούνται και να διοργανώνουν μια μεγάλη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας αναλύουν τις εξελίξεις του ζητήματος, παρουσιάζουν έρευνες και στατιστικά, συζητούν τις προεκτάσεις του στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας και προωθούν το διάλογο σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούνται.
_x000D_
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, από το 2019, η Eurolife FFH και η HOPEgenesis αναπτύσσουν την κοινή τους δράση ενάντια στην υπογεννητικότητα. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει εκπόνηση ερευνών για το πρόβλημα, υιοθεσία 10 περιοχών με πολύ χαμηλά ποσοστά γεννήσεων και δημιουργία παιδικών σταθμών στις περιοχές αυτές. Με τη δράση τους δίνουν την ευκαιρία στις οικογένειες που κατοικούν σε Πάτμο, Άγραφα, Καστελόριζο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Κάσο, Άνω Κουφονήσι, Χάλκη και Ανάφη, να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Ήδη η πρωτοβουλία αυτή έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα, με 51 νέες γεννήσεις και άλλες 26 να αναμένονται το επόμενο διάστημα.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο «στο νήμα» – Βουτιά 24% από Stellantis
- Αναπτυξιακός: Εντάσσονται 112 επενδυτικά σχέδια σε μεταποίηση και τουριστικά Β. Αιγαίου με ενίσχυση 290 εκατ. ευρώ
- ΕΕ: Αυξάνει στο 79% τους δασμούς στα κινεζικά κεραμικά σκεύη για να αντιμετωπίσει το ντάμπινγκ
- ΕΚΤ προς ηγέτες ΕΕ: «Άμεση συλλογική δράση» για να απελευθερωθεί η ανάπτυξη – Πρόταση 5 μέτρων
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Αιφνιδιασμός από ΕΦΚΑ: Ζητάει επιστροφή χρημάτων από παλαιές συντάξεις – Ποιες μπαίνουν στο «στόχαστρο»
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει νέες, πιο σκληρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Οι νέοι «στόχοι»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








