Η ανάκληση περιλαμβάνει τα SUV Lincoln Navigator, Lincoln Nautilus, Lincoln Aviator και Ford Explorer, σύμφωνα με την NHTSA
Η Ford Motor ανακαλεί 254.640 SUV στις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων λογισμικού που ενδέχεται να οδηγήσουν σε απώλεια της εικόνας της κάμερας οπισθοπορείας και ορισμένων προηγμένων λειτουργιών υποβοήθησης του οδηγού (ADAS), όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας (NHTSA).
Η ανάκληση περιλαμβάνει τα SUV Lincoln Navigator, Lincoln Nautilus, Lincoln Aviator και Ford Explorer, σύμφωνα με την NHTSA.
Μια απροσδόκητη επαναφορά ενός λογισμικού επεξεργασίας εικόνας μπορεί να προκαλέσει απώλεια λειτουργιών ADAS, όπως υποβοήθηση προ-σύγκρουσης, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και παρακολούθηση τυφλού σημείου.
Η NHTSA δήλωσε ότι το λογισμικό θα ενημερωθεί από έναν αντιπρόσωπο ή από την εταιρεία μέσω μιας ενημέρωσης over-the-air (OTA).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤτΕ: “Αλμα” 58,4% στις ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιανουάριο 2026
- «Παγώνει» το σχέδιο της ΕΕ για την πλήρη κατάργηση του ρωσικού πετρελαίου
- Συνεργασία ΔΥΠΑ – ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. για κατάρτιση 25.000 ανέργων με σύνδεση στις ανάγκες της βιομηχανίας
- Super League: Ξεκίνημα με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στα playoffs
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ απέκτησε λογαριασμό στην αγγλική γλώσσα στο Χ, παρά τις κυρώσεις
- Τρίτη συνεχόμενη χρονιά κοινής δράσης για Lidl Ελλάς – Οδύσσεια με επίκεντρο τον άνθρωπο
- Ανεπιθύμητος ο Ιρανός πρέσβης στο Λίβανο
- Προβληματισμό για κατακερματισμό της ευρωπαϊκής άμυνας από το γερμανικό σχέδιο για στρατιωτικούς δορυφόρους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








