"Είναι προς το συμφέρον μας να παραμείνει ανοικτό το στενό του Χορμούζ"
Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν τι μπορεί να γίνει από την ευρωπαϊκή πλευρά για να παραμείνει ανοικτό το στενό του Χορμούζ, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Κάγια Κάλας.
«Είναι προς το συμφέρον μας να παραμείνει ανοικτό το στενό του Χορμούζ και ως εκ τούτου συζητούμε επίσης τι μπορούμε να κάνουμε σχετικά μ’ αυτό από την ευρωπαϊκή πλευρά», δήλωσε η Κάλας μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν από τη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Γορτυνία
- Φωτιά σε δασική έκταση στους Ρωγούς Καλαβρύτων
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Πιέσεις έφεραν οι αποδόσεις των ομολόγων και το πετρέλαιο
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Προφήτη Ηλία Μήλου
- Δήμας: 27 Αυγούστου η επέκταση προς Καλαμαριά του μετρό Θεσσαλονίκης
- Αρμοδιότητες για την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αναλαμβάνει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων
- ΥΠΕΝ για Antinero: «Τα 667 εκατ. ευρώ δεν αφορούν μία σύμβαση – Τα έργα κρίνονται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματα»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









