Εγραψε ο Λουκάς Αποστολίδης, δικηγόρος συγγενών των θυμάτων Τεμπών, ο οποίος επισκέφτηκε τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού
«Η Καρδιά του Γεράσιμου συνηχεί με τον Παλμό των Εξελίξεων» έγραψε σε ανάρτησή του ο δικηγόρος Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος εκπροσωπεί θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Ο δικηγόρος, ανέφερε ότι επισκέφθηκε στο Μιλάνο, τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του σιδηροδρομικού εγκλήματος των Τεμπών, τον Γεράσιμο Γεωργιάδη.
Όπως σημείωσε ο Λουκάς Αποστολίδης «μέσα σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο, επισκέφτηκα στο Μιλάνο, όπου συνεχίζει να δίνει αγώνα ζωής, τον Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του σιδηροδρομικού εγκλήματος των Τεμπών».
«Η καρδιά του, που συνεχίζει, με τη βοήθεια του Θεού, να πάλλεται, δίνει βροντερό παρών και συνηχεί με τον παλμό των εξελίξεων, ζητώντας την επιστροφή του φωτός της δικαιοσύνης και την αποκατάσταση της αλήθειας» τόνισε ο δικηγόρος, που εκπροσωπεί οικογένειες θυμάτων.
Επιπλέον, ο Λουκάς Αποστολίδης υπογράμμισε ότι «το μεγαλείο της ανθεκτικότητάς του είναι ένας ακόμα λόγος για να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα!»
Και καταλήγει γράφοντας: «Η δικαιοσύνη δεν είναι υπόθεση χρόνου, αλλά βούλησης» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Λουκάς Αποστολίδης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σοβαρός τραυματισμός για τον Γιώργο Παπαγιάννη στον αγώνα της Εφές με τον Παναθηναϊκό
- Πρίγκιπας Άντριου: Παραιτείται των τίτλων λόγω Επστάϊν
- Πρώτες δηλώσεις Τραμπ και Ζελένσκι: Οχι και τόσο πρόθυμο ο Τραμπ να δώσει τους Τόμαχοκ
- Δημοσκόπηση MRB: Αλλαγή κυβέρνησης θέλει το 70% και βλέπει ότι η χώρα είναι σε πορεία κρίσης
- ΔΕΗ: Στις 18 Νοεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μηνου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Στο -2,42% ο τραπεζικός δείκτης
- Πιερρακάκης με Μπέσεντ στην Ουάσιγκτον για επενδύσεις και ενέργεια
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 20 έως 24 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις