Η Αμερικανίδα πρέσβης χαιρέτισε τον κόσμο και φωτογραφήθηκε στις εξέδρες των επισήμων, ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Η χθεσινή 12/11 αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague, είχε δύο πρόσωπα. Την λαμπερή παρουσία της νέας Πρέσβεως των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και την καταπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού αλλά δεν έφερε γούρι στον συμπατριώτη της Κίναν Έβανς, που τραυματίστηκε ξανά πολύ σοβαρά.
Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η Αμερικανίδα πρέσβης χαιρέτισε με ανοιχτή παλάμη και με κλειστά δάχτυλα, όπως οι «Βασιλείς», τον κόσμο και φωτογραφήθηκε στις εξέδρες των επισήμων, ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Κοντά τους βρέθηκαν ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος και ο Κρις Μαραφάτσος, στενός φίλος και συνεργάτης της, ενώ η κυρία Γκιλφόιλ εθεάθη να συνομιλεί και με τον διεθνούς φήμης Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργο Λάνθιμο, γνωστό φίλαθλο του Ολυμπιακού και του μπάσκετ.

Λίγο αργότερα, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε ελληνικό γήπεδο, παρακολούθησε τον αγώνα από τις court seats.
Μαζί της ήταν και ο προσωπικός της στυλίστας, ο Fancy James, ο οποίος είναι γνωστός για το εκκεντρικό του στυλ και μάλιστα χαιρέτησε την κάμερα κατά την είσοδο της Πρέσβεως.

🔴⚪️ Η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα είναι στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις από κοντά! #olympiacosBC pic.twitter.com/JhVJ5LgLmQ
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) November 12, 2025
Η παρουσία της Γκιλφόιλ, σε μια βραδιά που ο Ολυμπιακός έπρεπε να επιστρέψει στις νίκες, φάνηκε να λειτουργεί ως ένα άτυπο “γούρι”. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μια επιβλητική εμφάνιση, κυριαρχώντας απόλυτα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικρατώντας με το εμφατικό 95-78.
Ωστόσο, ο θρίαμβος επισκιάστηκε από μια τραγική στιγμή: τον σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς. Ο Αμερικανός γκαρντ, που μόλις είχε επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από πολύμηνη απουσία, μπήκε στο παρκέ μέσα σε αποθέωση.
Δυστυχώς, λιγότερο από δύο λεπτά αργότερα, σε μια ανύποπτη φάση, σωριάστηκε στο έδαφος κρατώντας το πόδι του. Η διάγνωση ήταν ρήξη αχιλλείου τένοντα, κάτι που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον δέκα μήνες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρόταση των ΗΠΑ στο Κίεβο για επανεκκίνηση της ροής του ρωσικού αερίου στην Ευρώπη
- Μητσοτάκης: Παρεμβάσεις για την ενεργειακή κρίση και πρωτοβουλίες στην Ευρώπη
- 1.200 συλλήψεις και 150 τραυματίες αστυνομικοί από τα άγρια επεισόδια στη Γαλλία
- Μπλόκο στη λειτουργία των ΔΟΥ με κυλιόμενες στάσεις εργασίας
- Ο Μάρκο Ρούμπιο δικαιολογεί το “φρένο” Τραμπ στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Στην τελική ευθεία η υποβολή για το Πόθεν Έσχες 2026 με διορία έως τις 3 Νοεμβρίου
- Σε κυκλοφοριακό κλοιό ο Δήμος Μαραθώνα για τη διεξαγωγή του 10ου Ημιμαραθωνίου
- Σίσι: Η Αίγυπτος έτοιμη να υπερασπιστεί τη Σαουδική Αραβία απέναντι στις επιθέσεις των Χούθι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








