Η Κομισιόν εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν για την έκτακτη χρηματοδότηση γέφυρα της Ελλάδας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.
Όπως ανέφερε ο κ. Σχοινάς, υπάρχουν επιλογές, όπως είναι τα διμερή δάνεια και τα κονδύλια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSM), ο οποίος ιδρύθηκε το 2010 και αφορά και τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ.
Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε όλα τα εργαλεία, δήλωσε αναφορικά με το ζήτημα της βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης της Ελλάδας ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, προσερχόμενος στο συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ. Πρόσθεσε πως εξακολουθούν να υπάρχουν τόσο νομικά κωλύματα όσο και πολιτικές ενστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Μεταρρυθμίσεις» που υπονομεύουν τη συνοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και την Εθνική Άμυνα
- Navios Maritime: Στα 111,7 εκατ. δολάρια τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Greenpeace: Το τρένο είναι συνήθως ακριβότερο από το αεροπλάνο για τα ευρωπαϊκά ταξίδια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα με φόντο την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ
- ΕΧΑΕ: Στο 6,58% το ποσοστό της Praude
- Reuters: Ο Πούτιν ζητάει από την Ουκρανία, παράδοση του Ντονμπάς και όχι δυτικά στρατεύματα στο έδαφός της
- Τι αναφέρει το υπ. Υγείας για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου
- ΗΠΑ: Εφετείο της Ν. Υόρκης ακύρωσε την ποινή 464 εκατ. δολαρίων κατά του Τραμπ για απάτη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις