Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, η Lidl Ελλάς εγκαινιάζει συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all και παρουσιάζει την περιβαλλοντική καμπάνια #kaliterosimera με στόχο την αποκατάσταση και περιβαλλοντική ανάπτυξη των πυρόπληκτων και γύρω περιοχών.
Η Lidl Ελλάς δηλώνει ότι δημιουργεί μια ισχυρή ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης για το περιβάλλον και καλεί τους χρήστες του Twitter να ενωθούν για έναν κοινό σκοπό. Συγκεκριμένα, για κάθε tweet ή retweet με το hashtag #kaliterosimera και mention τη @Lidl_Hellas_ , η εταιρεία δεσμεύεται να φυτέψει ένα νέο δέντρο στα ελληνικά δάση σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό, We4All. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία επιθυμεί να συμβάλει στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων και γύρω περιοχών της Ελλάδας.
Μέσα από αυτήν την απλή, αλλά επιδραστική ενέργεια η Lidl Ελλάς ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου για το περιβάλλον, ενθαρρύνοντας τους χρήστες του Twitter να συνεισφέρουν έμπρακτα σε ένα #kaliterosimera. Η συμμετοχή του κοινού αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη φύτευση πολλών, νέων δέντρων που θα προσφέρουν ανάσες οξυγόνου στο περιβάλλον. Οι δενδροφυτεύσεις πρόκειται να υλοποιηθούν σταδιακά μέχρι τον Ιούνιο του 2022 από τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
H καμπάνια #kaliterosimera εντάσσεται σε ένα ευρύ πλαίσιο ενεργειών της Lidl Ελλάς για το περιβάλλον, οι οποίες στοχεύουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο για όλους εμάς και τις μελλοντικές γενιές. Η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται να προστεθεί στις δράσεις αναδάσωσης και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος ύψους 500.000 € που είχε ανακοινώσει η Lidl Ελλάς τον περασμένο Αύγουστο, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Στο 89,22% η συμμετοχή στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος
- HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 25 Μαΐου για αιτήσεις υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών
- Παπαθανάσης: Περίπου 32 δισ. ευρώ μπαίνουν στην οικονομία το 2025 – 2026
- Η FARAD S.A. αναλαμβάνει τη συντήρηση των νέων φρεγατών FDI του Πολεμικού Ναυτικού
- Τουρκία: Πρόσκληση σε Ρωσία και Ουκρανία για άμεσες διαπραγματεύσεις
- SATO: Διαγράφεται η μετοχή της από το Χρηματιστήριο Αθηνών
- Πιερρακάκης στο Bloomberg για δασμούς ΗΠΑ – ΕΕ: «Πρέπει να χαμηλώσουμε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο»
- Eurobank: Δάνεια σε μόνιμους κατοίκους του Έβρου με σταθερό επιτόκιο 1% για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις