Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) θα τιμηθεί με το ανθρωπιστικό βραβείο «Jacqueline Avant HollyRod» στο ετήσιο γκαλά DesignCare του HollyRod το οποίο φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στο Λος ‘Αντζελες.
Όπως αναφέρει το Ηollywood Reporter, το Ίδρυμα HollyRod δημιουργήθηκε το 1997 από την ηθοποιό Χόλι Ρόμπινσον Πιτ (Holly Robinson Peete) και τον σύζυγό της, Ρόντνεϊ (Rodney Peete) με σκοπό να παρέχει βοήθεια σε όσους έχουν διαγνωστεί με την νόσο του Πάρκινσον και με τον αυτισμό.
«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που βραβεύουμε την καταπληκτική μας φίλη Ναόμι Κάμπελ με το βραβείο «Jacqueline Avant Award», δήλωσε η Χόλι Ρόμπινσον Πιτ προσθέτοντας ότι η καρδιά της είναι γεμάτη με «τεράστια ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια», για όσους βοήθησαν στο φιλανθρωπικό τους ταξίδι. Μεταξύ αυτών ήταν και η Ζακελίν Αβάντ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άρειος Πάγος για «κόκκινα» δάνεια: Αποφάσισε υπέρ των δανειοληπτών του «νόμου Κατσέλη»
- Με WOW Orchestra και AI Sound Pro η νέα ηχόμπαρα της LG
- Volvo Cars: Μεγάλη πτώση 68% των εσόδων το δ΄τρίμηνο – Βουτιά 25% για τη μετοχή
- Eurostat: Σε ιδιόκτητο σπίτι το 68% των νοικοκυριών της ΕΕ το 2024 – Στο 69,7% της Ελλάδας
- Συμβάσεις 5,5 εκατ. ευρώ για δίκτυα πεζοπορικών διαδρομών σε όλη την Ελλάδα
- Τι απάντησε ο Πιερρακάκης όταν ρωτήθηκε για τις υποκλοπές
- Θέλει να αγοράσει την Jaeger-LeCoultre, ο CEO της εταιρείας ρολογιών, Ζερόμ Λαμπέρτ
- Eurostat: Μικρή αύξηση 1,3% στις πωλήσεις του λιανικού εμπορίου της ευρωζώνης τον Δεκέμβριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








