Τις εργασίες του 12ου ετήσιου συνεδρίου FinanceMalta, το οποίο πραγματοποιείται στις 5-6 Ιουνίου 2019, στο Hilton Conference Centre, «St Julian’s» στη Μάλτα, υποστηρίζει ως χρυσός χορηγός η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα (31/5/2019) η εταιρεία, στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ομάδα της Profile πρόκειται να παρουσιάσει τις καινοτόμες και βραβευμένες λύσεις της, στο Banking και το Investment Management.
Λύσεις που ενισχύουν το digital transformation, επιτυγχάνοντας προηγμένη εξυπηρέτηση πελατών, με ευέλικτες εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς, σε θέματα συμμόρφωσης, Open Banking, PSD2, τεχνητή νοημοσύνη (AI), APIs, κτλ.
H Profile Software διαθέτει σημαντική εμπειρία και επιτυχημένη πορεία εγκαταστάσεων σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αμερική, Αφρική και Ασία, ανταποκρινόμενη διαρκώς στις νέες τάσεις της αγοράς, με κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις.
Ενδεικτικά οι λύσεις της Profile περιλαμβάνουν:
– FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Payments, Alternative Finance και FinTech.
– Axia: Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Επενδύσεων για ολοκληρωμένη κάλυψη των Wealth, Asset και Fund Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody.
– Acumennet: H ολοκληρωμένη Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.
– RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.
Το φετινό συνέδριο με τίτλο «Malta: A Platform for Innovation» θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις αναφορικά με τις καινοτομίες που χαρακτηρίζουν τον κλάδο, όπως το Fintech και η τεχνητή νοημοσύνη (AI), παρέχοντας στους συμμετέχοντες ευκαιρίες δικτύωσης και ενημέρωσης για τις τελευταίες εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ελλάδα 68 – Τουρκία 94 στον ημιτελικό του EuroBasket
- Performance Technologies: Δωρεάν διάθεση 86.000 ιδίων μετοχών στον CEO Διονύση Χιντζίδη
- Πιερρακάκης: Η μείωση του ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά διορθώνει μια αδικία
- Τραμπ: Συναντάει τον πρωθυπουργό του Κατάρ στον απόηχο της ισραηλινής επίθεσης
- Τι συνέβη με το «νεαρό φοιτητή» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που αποθέωσε τα μέτρα του Κυριάκου στη ΔΕΘ
- ΟΗΕ: Ενέκρινε δήλωση για λύση δύο κρατών Ισραήλ-Παλαιστίνης – Υπέρ και η Ελλάδα
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή αξιολόγησης της Γαλλίας από τον Fitch
- Ρούτε: Το ΝΑΤΟ συγκροτεί την «ανατολική φρουρά» στα σύνορα με τη Ρωσία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις