Κέρδισε την Πολωνία 91-77
Σε ένα περιπετειώδες αγώνα ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τον τραυματισμό του δεύτερου καλύτερου παίκτης της Τουρκίας του Τσέντι Όσμαν (του Παναθηναϊκού) η Τουρκία κέρδισε την Πολωνία η οποία προσπάθησε να επανέλθει στο παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε.
Οι Tούρκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν προβάδισμα, αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν μεγάλη διαφορά με εξαίρεση στο τέλος της δεύτερης περιόδου και στο τέλος του παιχνιδιού. Ο Τσέντι Όσμαν τραυματίστηκε στις αρχές της τρίτης περιόδου και πήγε στα αποδυτήρια. Επανήλθε προς το τέλος της τέταρτης περιόδου αλλά γρήγορα πήγε στον πάγκο, προφανώς λόγω του τραυματισμού του.
Ο αγώνας έληξε υπέρ της Τουρκίας 91-77 με τον Άλπερεν Σενγκούν να κάνει τριπλ νταμπλ. Σκόραρε 19 πόντους, πήρε 12 ριμπάουντς και έδωσε 10 ασίστ, Επίσης είχε 3 κλεψίματα. Ακολούθησαν με 13 πόντους Λάρκιν και Χάζερ, Σιπάχη 11 πόντους και οι Όσμαν, Κόρκμαζ και Οσμάνι από 10 πόντους ο καθένας.
Ο δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιούρτσεβεν χρησιμοποιήθηκε και πάλι ελάχιστα δευτερόλεπτα (μόλις 24”) από τον προπονητή της Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν.
Τα δεκάλεπτα με πρώτη την Τουρκία: : 19/19, 27/13, 19/18, 26/27


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλμα εσόδων άνω του 70% για τον όμιλο CSG το 2025
- Το υψηλό κόστος και η περιορισμένη απήχηση αναγκάζουν την OpenAI να εγκαταλείψει το Sora
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν 74 εκατ. ευρώ οι καταθέσεις των νοικοκυριών τον Φεβρουάριο – Ισχυρή μείωση 519 εκατ. ευρώ των επιχειρήσεων
- Axios: Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις για ένα «τελικό πλήγμα» στο Ιράν
- ΟΟΣΑ: Κατεβάζει τον πήχη στο 0,8% της ανάπτυξης στην Ευρωζώνη το 2026
- Καφούνης για αύξηση κατώτατου: Οι επιχειρήσεις αναμένουν ελαφρύνσεις
- Eurostat: Το εμπορικό πλεόνασμα της ΕΕ μειώθηκε στα 128 δισ. ευρώ το 2025
- Το ευρώ ενισχύεται οριακά στα 1,1563 δολάρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









