Η Walt Disney Company ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την κυκλοφορία των ταινιών της στη Ρωσία λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην Ουκρανία.
«Δεδομένης της απρόκλητης εισβολής στην Ουκρανία και της τραγικής ανθρωπιστικής κρίσης, διακόπτουμε την κυκλοφορία ταινιών στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης ταινίας Turning Red από την Pixar», δήλωσε εκπρόσωπος της Disney.
Η εταιρεία είπε ότι θα λάβει μελλοντικές επιχειρηματικές αποφάσεις με βάση την εξέλιξη της κατάστασης. «Εν τω μεταξύ, δεδομένης της κλίμακας της αναδυόμενης προσφυγικής κρίσης, εργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για την παροχή επείγουσας βοήθειας και άλλης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες», πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Warner Bros: Προσπάθησε να “κλέψει” τον ηγέτη της Marvel πριν την πρόσληψη του James Gunn
- Πανελλαδικές Εξετάσεις: Στις 17 Ιουλίου κλείνει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό
- BYD: Υπόσχεται αποζημίωση για ζημιές από το σύστημα αυτόνομης στάθμευσης
- Μέση Ανατολή: Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις για εκεχειρία στη Γάζα
- Λιβύη: Αμφισβητεί με Ρηματική Διακοίνωση τη “μέση γραμμή” που όρισε η Ελλάδα
- SpaceX: Επενδύει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην xAI
- Γερμανία: Αντιδράσεις των βιομηχάνων για τους δασμούς Τραμπ
- Εγκριση Ρήτρας διαφυγής: Παράθυρο δημοσιονομικής ευελιξίας για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις