Οι διαφημιστικές υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 0,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος
Ο δείκτης τιμών παραγωγού υπηρεσιών της Ιαπωνίας (SPPI) αυξήθηκε κατά 3% τον Φεβρουάριο σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, μειωμένος από την αύξηση 3,2% τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ιαπωνίας την Τετάρτη.
Εξαιρουμένων των διεθνών μεταφορών, ο δείκτης αυξήθηκε 3,1%, επιβραδυνόμενος από την αύξηση 3,3% τον προηγούμενο μήνα.
Η επιβράδυνση οφείλεται στη μείωση του κόστους στα ακίνητα και στις ασφαλίσεις περιουσίας και ατυχημάτων, ενώ τα κέρδη στην ανάπτυξη λογισμικού και στις μισθώσεις παρείχαν ανοδικές πιέσεις.
Οι διαφημιστικές υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 0,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ενώ οι τιμές των ξενοδοχείων αυξήθηκαν κατά 11,8%, έναντι αύξησης 16,8% τον Ιανουάριο.
Οι θαλάσσιες εμπορευματικές μεταφορές μειώθηκαν κατά 5,3%, σημειώνοντας μεγαλύτερη πτώση από το 1,9% τον προηγούμενο μήνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Aλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου Μοτοδυναμική
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες, παρά την ανάκαμψη των πολύτιμων μετάλλων
- Intracom: Συμμετοχή θυγατρικής στις αυξήσεις κεφαλαίου των Regency και Athens Resort Casino
- Ρέι Ντάλιο: Ο κόσμος βρίσκεται «στο χείλος» ενός πολέμου κεφαλαίων – Κορυφαίο «καταφύγιο» ο χρυσός
- Δομική Κρήτης: Υπέγραψε σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για επέκταση του λιμένα στην Ίο
- Jumbo: Βάζει τον πήχη των κερδών στα 310 – 320 εκατ. ευρώ για το 2026, αυξημένα κατά 5%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








