Η εξόφληση των ομολογιών θα πραγματοποιηθεί από την εκδότρια τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024
Η Ideal Holdings Α.Ε. ανακοίνωσε, την ακύρωση και διαγραφή 303 ομολογιών του από 15.12.2023 Κοινού Ομολογιακού Δανείου (εφεξής το «ΚΟΔ»), τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024. Οι ως άνω 303 ομολογίες αντιστοιχούν στο 0,303% του συνόλου των ομολογιών και περιήλθαν στην Εκδότρια μέσω της άσκησης του Δικαιώματος Πρόωρης Εξόφλησης από 21 ομολογιούχους, κατά το διάστημα από 04.11.2024 έως και τις 29.11.2024.
Η εξόφληση των ομολογιών θα πραγματοποιηθεί από την Εκδότρια τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2024, με την καταβολή του ποσού της ονομαστικής αξίας των εξοφλούμενων ομολογιών πλέον του πρόσθετου ποσού (premium) ίσο με το 1% επί της ονομαστικής αξίας κάθε εξοφλούμενης ομολογίας συνολικού ποσού 306.030,00 ευρώ, μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε.» (ATHEXCSD).
Οι οφειλόμενοι τόκοι για τη 2η Περίοδο Εκτοκισμού, από 17.06.2024 έως 16.12.2024, θα καταβληθούν στους ομολογιούχους την ίδια ημερομηνία της εξόφλησης των ομολογιών.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώθηκε την 11.12.2024 για την ακύρωση και διαγραφή των ανωτέρω ομολογιών.
Μετά την ακύρωση και διαγραφή των ανωτέρω 303 ομολογιών, το σύνολο των διαπραγματεύσιμων ομολογιών στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της ρυθμιζόμενης αγοράς του Χ.Α. θα ανέρχεται σε 99.697 ομολογίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τενεκές λάδι: Τι ισχύει τελικά για τους παραγωγούς από τον Απρίλιο – Μιλάει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ Γιώργος Οικονόμου
- ΘεςΓάλα: Και επίσημα νέα αρχή από τη Θεσσαλία
- Μόσιαλος: Γιατί ενισχύεται η ακροδεξιά στην Ευρώπη
- Χαλκιδική: Κλειστά τα σχολεία σε κοινότητες του δήμου Αριστοτέλη
- Νεκρή η ηθοποιός Ντέιλις Κάρι από τις πυρκαγιές στις ΗΠΑ
- Παρά λίγο ατύχημα στον προαστιακό: Έπεσε το σύστημα που συνδέει το συρμό με την ηλεκτροφόρα γραμμή
- ΟΛΘ: Το 2,1% απέκτησε η LeonidsPort – Το τίμημα ανήλθε στα 27 ευρώ ανά μετοχή
- Opinion Poll: Στο 30,8% η ΝΔ, χάνει τη δυναμική του ο Ανδρουλάκης – Το 76% θέλει συναίνεση για τον ΠτΔ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις