Οι Byte, Adacom, IDEALSW, Bluestream συγκροτούν τον Όμιλο Πληροφορικής - Οι δήλωση του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου
Η IDEAL Holdings ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του οργανωτικού μετασχηματισμού των επενδύσεών της στην Πληροφορική και την δομή του νέου σχήματος του Ομίλου Πληροφορικής.
Στο πλαίσιο αυτό, η Byte Computer ΑΒΕΕ («Byte») είναι μέτοχος του 100% της Adacom ΑΕ («Adacom»), του 100% της IDEAL SW Solutions AE («IDEALSW»)και του 75% της Bluestream Solutions ΑΕ («Bluestream»). Η IDEAL Holdings κατέχει έμμεσα το 75% της Byte. Οι Byte, Adacom, IDEALSW, Bluestream συγκροτούν τον Όμιλο Πληροφορικής.
Ο Σπύρος Βυζάντιος παραμένει Πρόεδρος ΔΣ της Byte, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης εκτός από Διευθύνων Σύμβουλος της Adacom αναλαμβάνει και Διευθύνων Σύμβουλος της Byte, ο Σάββας Ασημιάδης αναλαμβάνει επιπρόσθετα και τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή της Byte, ο Γιώργος Βασδέκης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Bluestream και ο Κωνσταντίνος Πρετεντέρης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της IDEAL SW Solutions.
Ο Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της IDEAL Holdings δήλωσε: «Το 2026 οριοθετεί την αρχή του επόμενου κύκλου για τον Όμιλο Πληροφορικής της IDEAL Holdings. Ξεκινήσαμε τον Μάιο 2021 με την επένδυση στην Adacom, το 2022 με την επένδυση και απορρόφηση της Netbull και με την επένδυση στην Byte και καταλήξαμε το 2024 με την επένδυση στην Bluestream. Σε 4 χρόνια από την αρχική επένδυση σε μία εταιρία των 70 ατόμων με Έσοδα λιγότερα από €10 εκατ., δημιουργήσαμε έναν Όμιλο με πάνω από 500 εργαζομένους, εκτιμώμενα Έσοδα € 110 εκατ., EBITDA € 15 εκατ., ΚΠΦ € 11 εκατ., και Ταμείο € 20 εκατ. Στα πλαίσια της στρατηγικής της εξέλιξης των εταιριών και της καλύτερης εκμετάλλευσης των συνεργειών, προχωρούμε στην νέα οργάνωση. Είμαστε σίγουροι ότι η νέα δομή θα βοηθήσει σημαντικά στην αποτύπωση της αξίας του Ομίλου Πληροφορικής και επακόλουθα στην σωστή αποτίμηση της τιμής της μετοχής μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα Διοίκηση της BYTE».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε άλλον βγάλανε το όνομα, όμως άλλος έχει τη χάρη και την ευθύνη
- Το σχέδιο τριετίας του Υπερταμείου για εκσυγχρονισμό υποδομών, προσέλκυση επενδυτών και έμφαση στη νέα οικονομία – Στόχος μερίσματα 700 εκατ. στο Δημόσιο
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση Σημαντικών Συμμετοχών Ν. 3556/2007
- Ο Τραμπ «αδειάζει» τον Ρούμπιο: Το Ισραήλ δεν ανάγκασε τις ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν – To «καρφί» για τον Στάρμερ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η μεγαλύτερη πτώση για τον Stoxx 600 από τον Απρίλιο του 2025
- Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από Λάρνακα έως τις 6/3
- ElvalHalcor: Στα 109,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025, μέρισμα 0,11 ανά μετοχή
- Ενέδρα και άγριος ξυλοδαρμός στον επικεφαλής της Cepal
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








