Σε όλες τις ειδικότητες
Σε διαδικασία έναρξης προσλήψεων βρίσκεται το πολυτελές κατάλυμα Ikos Kissamos, το νέο μέλος της αλυσίδας Ikos Resorts στην Κρήτη, παρότι θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από την προσεχή χρονιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με δεδομένο ότι οι προσλήψεις στον κλάδο γίνονται πλέον πολύ δύσκολα και τα κενά που υπάρχουν υπολογίζονται πάνω από 80.000, από τον όμιλο επιθυμούν να κλείσουν τη διαδικασία, καθώς στοχεύουν σε premium προσωπικό.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο όμιλος Sani/Ikos αναζητά προσωπικό για πλήθος ειδικοτήτων, όπως:
• Εστίαση & Γαστρονομία,
• Υποδοχή, PR και εξυπηρέτηση πελατών,
• Spa, Ευεξία & Wellness,
• Ψυχαγωγία, Παιδική μέριμνα και Αθλητικές δραστηριότητες,
• Οροφοκομία, Συντήρηση, Ασφάλεια και Υποστηρικτικές υπηρεσίες.
•
Όπως εξηγείται στην αγγελία, προσφέρεται πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης, ενσωμάτωσης στην εταιρική κουλτούρα και δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης εντός του ομίλου.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατο συνέδριο ο επικεφαλής του ομίλου Ανδρέας Ανδρεάδης, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ανησυχία του για έναν ενδεχόμενο εφησυχασμό από πλευράς Πολιτείας και κοινωνίας σε σχέση με την εξέλιξη του τουρισμού στη χώρα μας.
«Ο τουρισμός δεν είναι δεδομένος. Το να θεωρούμε ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται αυτόματα είναι λάθος», είχε αναφέρει, προειδοποιώντας για τους κινδύνους του υπερτουρισμού και της απουσίας στρατηγικής.
Την ίδια στιγμή, είχε αναδείξει τη συμβολή του τουρισμού όχι μόνο στα δημόσια έσοδα, αλλά και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, της υγείας και των υποδομών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ, στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη
- Zeekr: Η premium-tech μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων παρουσίασε στην Ελλάδα τα μοντέλα 001, X και 7X
- Κακάο: Έκανε άλμα 8,4% φτάνοντας τα 4.550 δολάρια ανά τόνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Βουτιά 6,5% από L’Oreal
- ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκαν 39 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά
- Ασφαλιστικές: Στα 8,85 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις για τις δασικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2025
- Συνάντηση στη Σμύρνη την Πέμπτη για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με Τουρκία
- Δήμας: Σε 7 πυλώνες η θεσμική αναμόρφωση και ο εκσυγχρονισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις