Φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα
Αυξημένος κατά 44% εμφανίζεται ο κύκλος εργασιών της εταιρείας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου Inalan για το δεκάμηνο του 2024, σύμφωνα με όσα τονίζονται από τη διοίκηση της εταιρείας.
Κατά όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, η Inalan προσέλκυσε 40 εκατ. ευρώ ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα,
τριπλασίασε το προσωπικό της σε ένα χρόνο και πλέον παρέχει δυνατότητα σύνδεσης γρήγορου internet σε πάνω από 600.000 νοικοκυριά.
Η INALAN συστάθηκε το 2014 και ανέπτυξε τις υποδομές fiber to the home, δηλαδή ανεξάρτητο δίκτυο οπτικής ίνας μέχρι τον τελικό χρήστη, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ξεκινώντας από το Δήμο Μεταμόρφωσης. Το 2016 η Εταιρεία επεκτάθηκε και στην Θεσσαλονίκη, τοποθετώντας επίσης δικό της ανεξάρτητο δίκτυο οπτικής ίνας, ξεκινώντας από το Δήμο Ευκαρπίας – Παύλου Μελά.
Συνολικά, η INALAN έχει επεκταθεί, με δικό της ανεξάρτητο δίκτυο οπτικής ίνας, σε πάνω από 15 περιοχές στην Αθήνα, και πάνω από 10 περιοχές στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, πάνω από 40 εκατ. ευρώ τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Κατά όσα, δε, αναφέρουν πηγές από την εταιρεία και σύμφωνα με το επενδυτικό της σχέδιο, αναμένονται νέες επενδύσεις τουλάχιστον επιπλέον 40 εκατ. ευρώ τα επόμενα 5 χρόνια.
Εξάλλου, η εταιρεία, δύο τελευταία έτη κατόρθωσε να υπερδιπλασιάσει την κάλυψη του ιδιόκτητου δικτύου με συμμετρικό internet και να είναι πλέον διαθέσιμες οι υπηρεσίες και το γρήγορο internet σε Μεταμόρφωση, Κυψέλη, Γκύζη, Αμπελόκηπους, Ζωγράφου, Γουδί, Ν. Φιλαδέλφεια, Βύρωνα, Καισαριανή, Νέα Ιωνία, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Παγκράτι, Δάφνη-Υμηττό και Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη στην Αττική και Νεάπολη, Άγιο Παύλο, Συκιές, Κέντρο, Τριανδρία, Φάληρο, Εύοσμο, Κορδελιό, Σταυρούπολη, Αμπελόκηπους και Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κομισιόν – αγροτικές επιδοτήσεις: Λήγει στις 2 Οκτωβρίου η προθεσμία για να καταθέσει η Ελλάδα το νέο πλαίσιο
- Μαθιός Πυρίμαχα: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο με δύο χρηματιστηριακές εταιρείες
- ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα κερδίζει το στοίχημα της Τεχνητής Νοημοσύνης με 19 έργα αιχμής
- ΗΠΑ: Χαμηλότερα των εκτιμήσεων οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας για πρώτη φορά
- Γερμανία: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2025 ύψους 591 δισ. ευρώ – Ρεκόρ επενδύσεων στα 116 δισ. ευρώ
- Αποστολάκη: Η ίδια συγκάλυψη στα Τέμπη επαναλαμβάνεται και στον ΟΠΕΚΕΠ
- Alter Ego Media: Η Τσάλα Μέντερες Head of International Content Sales
- BriQ Properties: Στο 5,01% το ποσοστό της Alpha Asset Management
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις