«Οι επιχειρήσεις έρευνας συνεχίζονται», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τοπικός πρωθυπουργός Ρεβάνθ Ρέντι
Η έκρηξη άγνωστης αιτίας που κατέστρεψε χθες ένα εργοστάσιο χημικών προϊόντων στο κρατίδιο Τελανγκάνα της νότιας Ινδίας προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 36 ανθρώπων, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής των τοπικών αρχών.
«Οι επιχειρήσεις έρευνας συνεχίζονται», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τοπικός πρωθυπουργός Ρεβάνθ Ρέντι επιβεβαιώνοντας ότι έχουν ανασυρθεί από τα ερείπια τα πτώματα 36 ανθρώπων.
«Φοβόμαστε ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται ακόμα κάτω από τα συντρίμμια», πρόσθεσε ο Ρέντι έπειτα από αυτοψία στο εργοστάσιο στην περιοχή Σανγκαρέντι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, συνολικά 143 άτομα βρίσκονταν μέσα στο εργοστάσιο της φαρμακευτικής εταιρείας Sigachi Industries τη στιγμή της έκρηξης. Η εταιρεία δήλωσε ότι ο χώρος, όπου παρασκευάζεται μια ουσία που χρησιμοποιείται σε φάρμακα και συμπληρώματα βιταμινών, υπέστη σημαντικές ζημιές και ότι οι εργασίες εκεί ανεστάλησαν για τουλάχιστον 90 ημέρες.
Έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί η αιτία της έκρηξης.
Τα βιομηχανικά ατυχήματα είναι συχνά στην Ινδία, όπου πολλές εταιρείες δεν συμμορφώνονται με τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΧΑΕ: Θα αξιολογήσουμε την πρόταση του Euronext με τους συμβούλους
- Ο Νίκος Φλίγκος, νέος διευθύνων σύμβουλος στη Stoiximan
- Υπουργείο Οικονομικών: Δηλώνει «ναι» στην πώληση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά θεωρεί πρώιμες τις διαπραγματεύσεις με το Euronext
- Σπύρος Σαπουνάς ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ μετά την παραίτηση Μανωλόπουλου
- Στα 6,90 ευρώ ανά μετοχή το τίμημα σε μετοχές Euronext για την εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- ΟΤΕ: Χωρίς το μέρισμα οι μετοχές από την Πέμπτη 3 Ιουλίου
- Πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών από Euronext
- Foulris: Ανέλαβε καθήκοντα CEO ο Γιάννης Βασιλάκος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις