Το project management του έργου αναλαμβάνει η ELTOP, θυγατρική του Ομίλου INTERWOOD
Η INTERWOOD – ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ ΑΤΕΝΕ υπέγραψε σύμβαση υπεργολαβίας με την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την προμήθεια και τοποθέτηση αρχιτεκτονικών επενδύσεων HPL στο Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης, στο Καστέλι.
Η σύμβαση, συνολικής αξίας €3,38 εκατ., αφορά τη συμμετοχή του Ομίλου σε ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη στην Ελλάδα. Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει εφαρμογές υψηλής τεχνικής εξειδίκευσης, με αυστηρές προδιαγραφές βιωσιμότητας και απαιτήσεις πιστοποίησης LEED.
Το project management του έργου αναλαμβάνει η ELTOP, θυγατρική του Ομίλου INTERWOOD, η οποία λειτουργεί ως εξειδικευμένος τεχνικός βραχίονας για την υλοποίηση και διαχείριση σύνθετων έργων.
Η νέα ανάθεση αποτελεί σημαντικό βήμα στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου, ο οποίος εστιάζει στην ενίσχυση της παρουσίας του σε μεγάλα έργα υποδομών και σε κατασκευές υψηλής προστιθέμενης αξίας.
Η δραστηριοποίηση της INTERWOOD σε έργα εθνικής κλίμακας εντάσσεται σε μια συνεκτική στρατηγική μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και δεν αποτελεί μεμονωμένη επιχειρηματική κίνηση. Ο Όμιλος επενδύει συστηματικά στην οργανωτική του δομή, στην τεχνική εξειδίκευση και στη λειτουργική του επάρκεια, ώστε να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις έργων αυξημένης πολυπλοκότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, η INTERWOOD δίνει έμφαση σε κρίσιμους παράγοντες όπως η ισχυρή διακυβέρνηση έργου, η υψηλή διαχειριστική επάρκεια, η τεχνική ακρίβεια, η αξιοπιστία και η παροχή βιώσιμων, πιστοποιημένων κατασκευαστικών λύσεων.
Η συμμετοχή στο Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου επιβεβαιώνει τη σταδιακή μετάβαση της INTERWOOD σε έργα μεγαλύτερης κλίμακας και υψηλότερης τεχνικής απαίτησης, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του Ομίλου σε έναν κλάδο με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μακρόν και Μερτς ζητούν ισχυρότερη εμπορική άμυνα για την ΕΕ απέναντι στην Κίνα
- WSJ: Μπόνους έως 25.000 δολάρια σε ναυτικούς για τα επικίνδυνα περάσματα από τα Στενά του Ορμούζ
- Attica: Νέο κατάστημα στη Βουκουρεστίου για οίκο πολυτελείας
- Jumbo: Αύξηση πωλήσεων 6% στο εννεάμηνο, με ώθηση από τον Σεπτέμβριο
- ΔΕΗ: Διατλαντική συνεργασία για ενέργεια και τεχνολογία μέσω του Powering Forward
- Lidl House Athens: Ένα νέο «σπίτι» για τη γαστρονομία, τη γνώση και τη βιωσιμότητα
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. - Ανακοίνωση Μίσθωσης νέου Καταστήματος
- JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Σταθερά θετική η δυναμική των πωλήσεων στο εννεάμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








