Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense-IDE η εναρκτήρια σύσκεψη για το πρόγραμμα αναβάθμισης του Ελληνικού Α/Α Συστήματος Patriot, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, της NSPA (NATO Support and Procurement Agency) και της IDE.
_x000D_
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όλα τα μέρη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα της συνάντησης, που σκοπό είχε να θέσει τα θεμέλια για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.
_x000D_
Το πρόγραμμα αφορά στην εγκατάσταση και ενσωμάτωση όλων των τροποποιήσεων του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και τον λειτουργικό έλεγχο του συστήματος μέσω του αναβαθμισμένου λογισμικού στην πλέον σύγχρονη έκδοσή του για τα κέντρα ελέγχου, συντονισμού και επικοινωνιών (ECS, ICC, CRG), σε όλες τις ελληνικές συστοιχίες Patriot. Αποτελεί δε συνέχεια της εκτεταμένης συμμετοχής που είχε η IDE στην εγχώρια συμπαραγωγή.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιστροφή ενοικίου: Πληρώθηκαν 39.330 δικαιούχοι, χωρίς λογαριασμό ΙΒΑΝ άλλοι 24 χιλιάδες
- Dimand: Πούλησε το κτίριο με το νέο ΜΙΝΙΟΝ στην Alpha Bank με €36,7 εκατ.
- CrediaBank: Πουλά στη Euronet ΑΤΜ, διαχείριση καρτών και λύσεις πληρωμών
- ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Οικονομικό κλείσιμο της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού
- Ξεκινά η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis – Κατεβλήθη το τίμημα €1,275 δισ.
- ΣτΕ: Οι εταιρείες μπορούν υπό προϋποθέσεις να αυξάνουν μονομερώς τα ασφάλιστρα υγείας
- Χρηματιστήριο: «Μάζεμα» στο φίνις και οριακές απώλειες στην προτελευταία συνεδρίαση του 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








