Ο Όμιλος Teddy, διαθέτει παρουσία σε 40 χώρες με 1.000 περίπου καταστήματα
Την αποκλειστική αντιπροσώπευση των brands “Terranova” και “Calliope” αναλαμβάνει ο όμιλος Intrafashion, μετά τη συμφωνία με την οποία σύναψε με τον διεθνώς αναγνωρισμένο ιταλικό Όμιλο Teddy, ο οποίος διαθέτει παρουσία σε 40 χώρες με 1.000 περίπου καταστήματα.
Η συμφωνία η οποία είναι πολυετής, προβλέπει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης δικτύου καταστημάτων για τις περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Κρήτης, των Ιονίων Νήσων και της Εύβοιας καθώς και τα μη αποκλειστικά για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.
Εγκαινιάζοντας τη νέα αυτή στρατηγική συνεργασία, ο Όμιλος Intrafashion παρουσίασε στα τέλη του Απριλίου 2024, το πρώτο νέο flagship store της “Terranova”, στο πλέον κεντρικό σημείο του εμπορικότερου δρόμου της χώρας μας, στην οδό Ερμού 26.
Πρόκειται για ένα κατάστημα υψηλής προβολής που εκτείνεται σε 4 επίπεδα, με συνολικούς χώρους πώλησης που υπερβαίνουν τα 500 m² και ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και λειτουργικό retail concept, που αντανακλά το DNA του διάσημου brand “Terranova”.
Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ματεμτζής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Intrafashion Group: “Η σημαντική αυτή εμπορική συμφωνία εντάσσεται στο ευρύ πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής μας και στοχεύει όχι μόνο στην περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του Ομίλου, αλλά κυρίως στο στρατηγικό στόχο διεύρυνσης και εδραίωσης του λιανικού μας αποτυπώματος στην ελληνική αγορά ένδυσης, με μόχλευση ισχυρών συνεργασιών στη λειτουργία της Intrafashion και της Teddy Group. Kυρίως όμως αντικατοπτρίζει αρκετά κοινά σημεία εταιρικής κουλτούρας και στόχων που θέτουν τις βάσεις μιας μακρόπνοης και αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις